torstai 16. elokuuta 2012

Guess what I got?


Creeeeeperrrssss!! Yes yes and yes! Got them from Oasap.com. Because of the Olympics they took a long time to arrive but def worth waiting for.

When I was thinking what to order from Oasap this time, I wasn't sure if creepers were the right choice. I was afraid that they are gonna look huge since my legs are quite thin. But no, they look fucking amazing and feel very very comfortable too! Today I was walking the whole they and still my feet didn't hurt.    

And another thing that I got today is a new wallet. My old one was super impractical and I was getting pissed everyday while trying to keep all of my cards and shit organized. This one has more room for cards and it opens properly (my old one was more like one big pocket). It cost 10 euros from Ann Christine.

Okay now I will go to sleep. I will try to make a better (and longer) post tomorrow. Ciao!

Here is a link to my creepers.
IMG_7949
IMG_7897
IMG_7960
Creeeppersss! Kyllä, kyllä ja vielä kerran kyllä, oon aivan rakastunu noihin. Tilasin ne Oasap.comista ja olympialaisten takia jouduin aika kauan odottelemaan pakettia. No ainakin oli odottamisen arvoiset. 

Kun pohdin mitä tilaisin Oasapilta tällä kertaa, epäröin noitten möhkäleiden suhteen. Pelkäsin, että creepersit näyttää liian isoilta ja järeiltä mun jalassa, koska mulla on kuitenkin aika laihat sääret. Mutta eipäs näyttänytkään! Oon ihan super hyper tyytyväinen ja plussaa vielä siitä, ettei jalkoja särkeny koko päivän kävelemisenkään jälkeen. Ei purista eikä hierrä mistään.

Ostin myös uuden lompakon tänään. Mun vanha oli niin epäkäytännöllinen, että se alkoi käydä jo hermoille ja korttien yms. pitäminen järjestyksessä mahdottomaksi. Tossa uudessa on enemmän tilaa korteiile ja se myös aukee kunnolla (mun vanha oli enemmänkin iso tasku...). Kustansi 10 euroa Ann Christinestä.

Okei nyt painun pehkuihin. Yritän huomenna väsätä paremman (ja pidemmän) postauksen. Ciao!  

12 kommenttia:

 1. Yks katelliinen ilmottautuu. Oon haaveillut omista creeperseistä jo vähän aikaa. Ehkä mäkin saan ne joskus, mutta tosi kivoilta näyttää ja lompakko on kanssa hieno!:--D

  VastaaPoista
 2. Woow! Creeeeperssit en kestä haluis itekki mut en haluu :D Lompakko on nätin näkönen!

  VastaaPoista
 3. ooo ne on niin ihanat <3 Haluan jotkut samantyyliset syksyksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) no on kyllä niiin super kivat just syksyks! en jaksa odottaa mihin kaikkeen noita voi yhdistellä

   Poista
 4. moikka! oon uusi lukija ja musta ois kiva jos tekisit semmosen postauksen, jossa antaisit berliini vinkkejä näin paikallisen näkökulmin :D en oo vielä ehtiny paljoa selailla sun blogia niin en oo varma että onko tuolla jo sellainen postaus.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sellanen on ollu suunniteilla jo pitkään! :) haluisin vaan kuvailla kaikki lemppari mestat ja siinä menee vähän aikaa...osasta paikoista mulla kyllä on jo kuvia. Mutta tosiaan ihan varmasti toteutan tollasen postauksen kunhan mulla on aikaa

   Poista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥