sunnuntai 7. lokakuuta 2012

San Cosme

IMG_9970I bought a pretty American Apparel glitter nail polish from a sweet guy today in Mauerpark. He even gave me another one for free, how nice. These are amazing, specially the one with colors.
Ostin ihanan American Apparellin glitteri-lakan kivalta pojalta tänään Mauerissa. Sain toisen vielä kaupan päälle, ompa kilttiä. Nää on ihan uskomattoman siistejä, varsinkin toi värikäs.
IMG_9983Relaxed shirt and a canvas bag are also from the same guy. He works(or worked) in American Apparel, so he had a lot of things from there that were brand new.
Rento paita ja kassi on myös samalta pojalta. On (tai oli) kuulemma duunissa American Apparellissa, joten pöytä oli täynnä käyttämättömiä juttuja sieltä.DSC_1309I haven't told anything about my personal life here for a long time. I haven't felt like it, because I have been quite stressed. Alex has been building a bar/shop for over 4 months now and we have barely seen each other since he works the whole day from very early till at least 12 at night. Yesterday was the opening of the first part of the place and it was amazing. I'm very very proud of him.
En ole kirjoitellut oikeastaan mitään henkilökohtasia juttuja tai kuulumisia tänne blogiin pitkään aikaan. Ei ole tuntunut siltä, koska oon ollut niin stressaantunut. Alex on rakentanut baaria/kauppaa yli neljä kuukautta nyt. Ollaan tuskin nähty toisiamme, koska Alex on ollut duunissa kaikki päivät, aamusta vähintään keskiyöhön asti. Eilen avattiin ensimmäinen puoli paikasta ja oli kyllä uskomattoman hienoa. Oon todella ylpeä mun pojasta.IMG_9973Yay finally I got my golden studs that I ordered more than a month ago. My old flats got a new look;) My spike loafers are also waiting for me in the post office...tomorrow I will pick them up after work. Can't f-u-c-k-i-n-g wait.
Jee vihdoin mun yli kuukausi sitten tilaamat kultaset piikit saapui! Vanhat balleriinat sai uuden ilmeen;) Myös mun piikki loaferit odottelee noutamista postissa...huomenna haen ne duunin jälkeen. En jaksa mitenkään odottaa!!IMG_9937Like I said we haven't had much time for each other and our relationship lately so today we wanted to do something together. We woke up late and I went to Mauerpark and Alex left to do something. We decided to meet in one of our new favorite cafeterias. When I went in I saw Alex with a rose sitting and waiting for me. It made me so so happy.
Kuten aikaisemmin mainitsin ei olla ehditty kauheesti olemaan yhdessä viime aikoina, joten tänään päätettiin tehdä jotain yhdessä. Herättiin myöhään ja lähettiin samaa matkaa Mauerparkin suuntaan. Mä lähdin marketille ja Alex hoitamaan jotain asioita. Sovittiin, että tavataan lähellä olevassa kahvilasta, joka on yks meiän uusista lemppareista. Kun astuin sisään kahvilaan, näin Alexin ruusun kanssa odottamassa mua. Tulin kyllä niin onnelliseksi.
IMG_9989I also got these cool pants today (originally from Urbna Outfitters). So chill and comfy. And btw I went there way later than usual today (around 12) and still found a lot of things...thats weird.
Ostin myös nämä coolits pöksyt tänään (alunperin Urban Oufitters). Niin rennot ja mukavat. Menin muuten paljon tavallista myöhemmin tonne, vasta joskus kahdentoista aikoihin ja silti löyty vaikka mitä...on se kumma!

23 kommenttia:

 1. Noi pöksyt on kyl tosi coolit ja kengät kanssa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hee jee:) kiitos! heti meni kyllä väkertää noi piikit kenkiin hah.

   Poista
 2. i am so in love with your blog, i have no words

  http://i-vomit-triangles.blogspot.de/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh thank you sweetie<3 I have no words to tell you how much it means to me to hear that:-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. joo:) vielä kun en yhtään odottanu mitään, siks varmaan tuntu niin ihanalta.

   Poista
 4. voi romanttinen mies <3 sähän asut saksassa, niin missäpäin :o oon seurannu sua jo kauan mut ei vaan voi muistaa :D ja minkälainen hintataso sielä on noin niinkun suomeen verrattuna? ois kiva käydä joku hetki sielä kun poikaystävän sukulaiset asuu sielä :)

  http://laurabelieves.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. voi romanttinen mies <3 sähän asut saksassa, niin missäpäin :o oon seurannu sua jo kauan mut ei vaan voi muistaa :D ja minkälainen hintataso sielä on noin niinkun suomeen verrattuna? ois kiva käydä joku hetki sielä kun poikaystävän sukulaiset asuu sielä :)

  http://laurabelieves.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo:) Asun Berliinissä ja vielä tarkemmin itä-berliinissä. Hintataso on ruokakaupassa tosi tosi paljon alhasempi, yleensä kaikki jutut melkeen puolet halvempia kuin suomessa. Kahviloissa yleensä myös aika halpaa, mutta tietty löytyy niitä kalliitakin paikkoja. Ulkona voi syödä hyvin vaikka 2-3 eurolla, jonka takia syönkin melkeen joka päivä ulkona. Vaatteet ei ole sen halvempia kun suomessa paitsi halpis paikoissa, kuten Primarkissa, mutta se onkin halpa kaikkialla maailmaa.

   Poista
 6. käytkö sä siellä töissä ollenkaa ja saatko mitää tukia suomesta? entä miten sun saksankieli sujuu!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käyn töissä 4-6 päivää viikossa:-) en saa tukia, enkä ole kyllä edes hakenut mitään. Saksankieli sujuu ihan hyvin, duunissa pakko puhua vähäsen. Varmaan joulun jälkeen alotan sitten saksan opiskelun ihan koulussa, jeejee.

   Poista
 7. voisitsä tehä sellasen postauksen mis kerrot sun muutosta sinne saksaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm voin toki, mitäs siihen oikeen laittaisin?

   Poista
 8. Siun elämä on kuin jostain elokuvasta! Tahtoo kans <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. njää:-D kaikkea hauskaa kyllä aina tapahtuu, harmittaa vaan, ette blogiin ehdin jakaa vaan niin pienen osan. Mutta joo, elämällään kaikki saa tehä mitä haluaa:) jos tuntuu, että haluut Berliiniin, niin tänne vaan! tilaa on

   Poista
 9. Hei, ihana blogi ja ihana tyyli sinulla!
  Olen matkustamassa keväällä Berliiniin ja ajattelin kysyä, että mitkä on sun suosikki-kirpputorit siellä? Kannattaako niihin Suomesta asti raahautua? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos:) kandee Mauerparkiin sunnuntaina mennä!

   Poista
 10. Huikeet noi balleriinat!

  http://camis-camera.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. mistä siis tilasit noi ihanat kultaset piikit ??

  VastaaPoista
 12. heii niii haluutko kertoo mist noi piikit on tilattu ? :)

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥