torstai 14. maaliskuuta 2013

Hall

dsdfsd
asdsda
Alexin synttäreitä vietettiin eilen ja järjestin sille pienellä kaveriporukalla yllätys juhlat. Muutaman viikon päästä pidetään sitten isommat bileet baarissa. Leivoin edellisenä yönä yli 50 karjalanpiirakkaa, noin 30 muffinssia ja mango juustokakun.

Nojoo synttäreistä sisustukseen. Alotin tänään kuuluisan kevätsiivouksen. Päätin alottaan eteisestä ja raahastinkin yhden ison huonekalun pois, moppasin lattiat ja imuroin. Oven edestä otin myös pois verhon, joka laitetaan aina talvella vedon takia.

Pistin tohon nyt vanhan jakkaran ja kasveja väliaikaisesti, ennen kun keksin jotain parempaa. Rakensin myös hyllyn oven päälle, joka ei ollut muuten ihan helppoa. Sinne voin nyt alkaa latomaan kirjoja, jotka on pyöriny pöydillä ja olkkarissa.

Rakastan uutta isoa kaktusta, jonka saatiin vuokraemännältä lahjaksi. Ollaan alettu hamstraamaan kasveja ja niitä onkin kertynyt aika monta. Keittiökin ihan täynnä. Seuraavaksi alan järjestämään olohuonetta, mikä onkin isompi urakka. Halutaan päästä eroon kaikesta turhasta tavarasta.

English:
I'm cleaning and reorganizing our house. I started with the hall and now it looks like this. I took a table out and put a small chair with plants instead. I also build a bookshelf on top of the door. Love the new cactus that we got from the landlady. 

14 kommenttia:

 1. Tosi kivan näkönen eteinen! Ihania nuo kasvit ja ah lautalattia <3 Olisi aivan mahtavaa myös nähdä kuvia teidän keittiöstä ja olkkaristakin :) Saan näistä niin paljon inspistä laittaa myös omaa kotia! Ootko muuten tykännyt asua berliinissä? Onko siellä helppoa pärjätä jokapuolella pelkästään englannilla? Ja onko töiden saanti ollut kuinka vaikeata? Itseänikin houkuttelee berliini, mutta en puhu muutamaa sanaa enempää saksaa, joten mietinkin miten helppoa siellä on elellä pelkän englannin kielen avulla :) Olisi kivaa jos haluaisit joskus blogissasi kertoa enemmän siellä asumisesta ja paikan huonoista ja hyvistä puolista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiitos paljon:) Joo teen postauksen jokaisesta huoneesta erikseen. OOn tykänny asua Berliinissä tosi paljon. Englannilla pärjää perjaatteessa riippuen tietty mitä aikoo täällä tehdä. Ite osaan pikkasen saksaa (ihan muutamia lauseita ja sanoja) mutta silti oon hyvin onnistunu hoitamaan asiani(tietysti Alex on auttanu) ja olinhan mä töissäkin vajaa vuoden. Töiden saaminen osaamatta saksaa on semi hankalaa, mutta ei tietenkään mahdotonta. Mutta sitten kun osaa edes ihan perus asiat, niin saa töitä heti esim vaatekaupoista, kahviloista yms.

   Ite alotan kohta vihdoin saksankurssin ja oon siitä tosi innoissani:) Tiivistettynä voisin sanoa, että jos ajattelit asua Berliinissä vaan hetken (esim vuoden) niin sitten englanti on ihan ok ja pärjäät luutavasti oikeen hyvin:) Mutta jos kelasit saada ns. paremman duunin, opiskella tai muuten vaan asua täällä pidempään, niin suosittelen saksan opiskelua edes yhden kurssin verran.

   Joo oon halunnu tehdä postauksen Berliinissä asumisesta, mutta sitten en oikeen ole osannut. Pitäs varmaan alkaa sellasta suunnittelemaan:)

   Poista
 2. hei!

  voisitko tehdä jonkun Berliini postauksen? :>
  oon itse (varmasti monien muiden tavoin) tulossa sinne keväällä lomalle!
  ois kiva kuulla sun mielipiteesi, missä kannattaa käydä, mitä kannattaa tehdä, parhaat ostoskeskukset/kaupat? sun lempi rafla? yms!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sellanen on suunnitteilla:) oikeen hyvä idea

   Poista
 3. kappas, joku muu oli jo ehtinyt kysellä samaa :D
  t. anonyymi

  VastaaPoista
 4. oi, ihania kuvia irina!!! :)<3

  VastaaPoista
 5. Super ihana kaktus!! Kelpais mulleki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih se on kyllä upee:) pitää pitää hyvää huolta

   Poista
 6. Minkä ikäinen alex on? Ja ihan irrallisena lisänä tähän: oot ihan superduper kaunis!!

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥