lauantai 6. heinäkuuta 2013

Tricks and treats

Oon tehny muutamia vuoroja yhdessä Design kaupassa. Siellä mulla on paljon vapaa-aikaa ja oonkin alkanu lukemaan paljon. Eilen alotin Nabokovin Naurua Pimeässä, joka on hyvin saman tyylinen kuin Lolita. Alex osti mulle tukusta ison Werther's Original-pussin ja jättikokosen laatikon salmiakkia.

I have been reading a lot lately. Yesterday I started Nabokov's "Laughter in the Dark" which is very similar to Lolita in my opinion. Next I will read "King, Queen, Knave". 
Zaran aleista löyty vihdoin kivat sirot korot. Näitä tulee ainakin käytettyä veljen häissä, joita muuten vietetään tänä kesänä täällä Berliinissä. Ompa jännää!

My brother is getting married this summer here in Berlin and I needed fancy heels to wear in the wedding. I got these ones from Zara (-50%!!). 
Meikkiosasto täydenty parilla MAC:n tuotteella toissa päivänä. Halusin kokeilla kyseisen merkin meikkivoidetta ja päädyin Studio Fix Fluidiin (sävy NC15). Tajusin, että seuraavaksi ostan kyllä vielä kevyemmän meikkivoiteen. Mun iho on ollu joskus niin huono, että oon tottunu ostamaan suht peittäviä, vaikka en sellaisia enää tarvi. Luomivärin Alex sai yhden muotinäytöksen "goodie bagista".

Some new make-up from MAC. I wanted to try there foundation and I ended up buying Studio Fix Fluid (NC15). Im pretty happy with it, but next time I will def buy a lighter foundation. I'm not talking about the shade but the coverage. Alex got the eye shadow from a fashion shows goodie bag and of course gave it to me.  
Tilasin Nellyn aleista kaksi mekkoa ja tämä on niistä toinen. Helma on oikeasti melkeen polveen, kuva on vain otettu alaviistosta. 

I ordered two dresses from Nelly.com and this is one of them. Fits me perfect. 

23 kommenttia:

  1. Ihanat kengät ja ihana mekko! ♥ Kevyeksi meikkivoiteeksi voisin suositella Body Shopin Moisture White Shiso -BB-voidetta. Sisältää aurinkosuojan, tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä sopivasti, mutta on todella kevyt. Mä oon ainakin tykännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) oho! kuulostaa hyvältä! kiitos suosittelusta, taidan kokeilla:)

      Poista
  2. Vautsi, sulla on aika seksikäs selkä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh voi kiitos! :) oon saanu muutaman kilon lisää, ei luut enää törrötä

      Poista
  3. Wau toi mekko on älyttömän hieno! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi nätti mekko! :) Ollaan taas lähdössä likkojen kans berliinin ja ajttelin et satutko tietää onko alexanderplazin primark jo auennu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) ei se oo vielä auennu, ihme kyllä. Jo vuos sitten alettiin sitä mainostaa:D mutta se Walther-Schreiber platzilla oleva on kyllä tietty auki

      Poista
  5. Aivan upee tuo mekko ja ihana blogi muutenkin ♥

    http://www.withoutwings-iidasd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. ohenna meikkivoidetta kosteusvoiteella jos voide tuntuu muuten raskaalta, niin saat läpikuultavamman ja ei niin peittävän, luonnollisen lopputuloksen!! :--) Mä ainakin tykkään tehä sillee enkä koe että se vaalentais meikkivoiteen väriä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon tehny just noin muutaman päivän nyt ja paljon parempi! :) tosi hyvä kikka kyllä. DIY BB cream haha

      Poista
  7. hehe. en oo mikä creepster, mutta missä päin Berliiniä asutte?

    käytiin siellä juuri lomalla ja se on kyllä täydellinen kaupunki. olen aina ollut kauhee lontoofani, mutta nyt berliini nousi samalle tasolle.
    aiottiin itseasiassa lähteä taas lontooseen, mutta sieltä hotellin ja lennon yhdistelmä ois maksanut aivan liikaa. saatiin schönebergistä nollendorfin aseman läheltä hotelli viikoksi puolet halvemmalla kuin lontoossa. oon nyt itseasiassa todella onnellinen, että mentiin berliiniin.
    aloin jopa miettimään, että voisi lukion jälkeen yrittää päästä sinne töihin ja kokeilla ulkomailla asumista. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho nollendorfplatz

      Poista
    2. Asun Nöldnerplazilla, jonka kaikki just sekottaa tohon nollendorfplatziin:-D Eli idässä, friedrichshain tossa lähellä.

      Joo tää on kyllä tosi mukava kaupunki! Ite en oo vielä Lontoossa ehtiny käymään, mutta varmaan sinnekkin pääsen viimeistään ens vuonna:) Täällä mulla on niin hyvä olla, ettei tee mieli kamalasti edes matkustaa. Ainakaan euroopan sisällä.

      Mähän tein just noin, eli lähin lukion jälkeen tänne. Enkä oo kyllä päivääkään katunu tota päätöstä:) eli suosittelen!

      Poista
    3. olen sama anonyymi. : )
      onko siellä asuessa pakko osata saksaa vai pärjääkö englannilla? tai saako saksaa osaamaton töitä? esim. kurfurstendammin UOssa brittipoika puhui muillekin työtekijöille englantia.

      ehkä jotenkin kokeilun vuoksi haluaisin asua ulkomailla. berliini olisi aika sopiva semmoiseen. : )

      pidät varmasti lontoosta!

      Poista
    4. joo esim UO:ssa, Weekdayssa, American Apparellissa yms. kaikki puhuu enkkua:) Kyllä töitä saa vaikka ei osaisi saksaa, sainhan mäkin vuosi sitten;) Mutta töiden löytäminen helpottuu huomattavasti jos osaa edes pikkasen saksaa. Mutta onneksi täällä on tiettyjä alueita, joilla 90% ihmisistä puhuu englantia (turisteja, paljon ulkomaalasia jotka puhuu keskenään enkkua, opiskelijoita yms.)

      Suosittelen kyllä kokeilemaan Berliiniä! Täällä on paljon tosi kivoja ihmisiä ja paljon suomalaisia myös, jos tulee koti-ikävä;))heh

      Poista
    5. hehe. ois kyllä kiva! tuun kertomaan sulle sitten tänne miten kävi. : ) tai jopa jos näen sut jossain berliinissä, ni sanon moi!

      Poista
    6. joo kerro kerro! :) ja jos tänne muutat niin todellakin nähään!

      Poista
  8. tosi kaunis mekko ! sopii niin hyvin sulle kaikki tuommoi avoselkäiset hepenet :- )

    VastaaPoista
  9. aivan upee mekko ja sun tyyli on hurmaava kaiken kaikkiaan!

    pure love

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥