keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Little girl, little girl, you should close your eyes, that blue is getting me high

IMG_1941 IMG_2193 IMG_2115 Nyt loppu tää jumitus.

9 kommenttia:

 1. hei kerrokerro mitä sulle kuuluu nykyään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) öö otin loparit sillon H&M:stä, koin että pomo (ja pari muuta) kiusas mua aina tahalteen tosi ilkeesti yms. Sen jälkeen olin toisessa duunissa, joka oli super jees ja toi työ loppu ennen joulua, kun se oli vaan projekti.

   Nyt etin opiskelupaikkaa ja duunia ja tietty käyn koulussa oppimassa saksaa:b Maaliskuussa mulla onkin sitten B1 tason koe!

   Löysin mun unelmien koulun, mutta koska se on yksityinen niin on hirmu kallis....8700e vuos...:D Ainahan sitä voi haaveilla..hehe. Nojoo tutkin muita kouluja ja luultavasti saan mun saksan siihen kuosiin, että voisin tänä syksynä alottaa koulun, jos pääsen jonnekkin. Vaatesuunnittelua lähinnä oon miettiny ja kaikkea muotiin liittyvää.

   Nyt oon väsänny nettikauppaa, tai no sivua missä voisin myydä kaikki mun turhat vaatteet&kengät, joita ei oo tullu käytettyä. EI mitään perus H&M rättejä, mutta pikkasen kalliimpia juttuja, joita on vaikeempi kirppiksellä myydä. Esim Under ground creepersit, nahkaset piikki loaferit yms. Layout on nyt suunnilleen valmis:) musta ei kyllä graafista suunnittelijaa tulis ikinä...Kamalan vaikeeta väsätä jotain banneria.

   Mitäs sinne kuuluupi:)? onko vuos alkanu hyvin?

   Poista
 2. oi oi, ihanaa löytää saksassa asuvien blogeja! ite oon täällä enää 7kk au pair hommien puolesta, mut silti kivaa!! :-) ja pöh, asun ihan eri puolella maatakin, stuttgartissa, mut käväsin syksyllä berliinissä ja oli kyä hienon näkönen paikka, ihanan boheemi tähän kaupunkiin verrattuna!

  kaikkea hyvää sinne, jään seuraileen tätä blogia :-)

  VastaaPoista
 3. Great, I ma a fan of your blog. All posts are nice
  cheap homecoming dresses

  VastaaPoista
 4. Very beautiful pictures! ;) love your blog, very good inspiration ♡ bridesmaid dresses 2017

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥