perjantai 14. tammikuuta 2011

Lord Voldemort sent me here via twitter

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Headband from h&m and body from Weekday

Leffa-ilta peruuntu, joten käytän tän illan siivoomiseen ja lepäämiseen. Kuten kuvista voi päätellä mun huone on aika järkyttävässä kunnossa. Väsyttää kyllä jo tässä vaiheessa niin paljon, että taidan ottaa tirsat nyt heti.

Ps.Eilen olin kävelemässä bussipysäkille ja joku tuntematon poika tuli pyytämään mua kahville. Häkellyin ja olin aika tyly, hups.

8 kommenttia:

 1. Voi ihana mies!! Miksei mulle koskaan tapahdu mitään tollaista bussimatkoilla! Mun matkat kun pikemminkin muistuttaa sellasta kiireisen maratoonarin liukastelua mulkkausten alaisena........

  VastaaPoista
 2. Olis tosi kiva jos vastaisit näihin pariin kysymykseen, eli millä sä lensit sinne berliinii ja paljo makso, ja missä sä yövyit ja mitä se makso? ( siis jos olit hotellissa :D ) niii ja hankitko sä jotai metrokorttii tai sellasta :D

  VastaaPoista
 3. vähä sulla on söpöt jalat JA REILUU miksei mua tuntemattomat pojat pyytele kahville mut oliks se ees hyvännäköne

  VastaaPoista
 4. Thelma: hah nojaa, kai se on vähän:)

  Tiiu: No ei mullekkaan kauheen usein tollasta tapahdu ja sitte ku tapahtuu, oon tyly=( olis pitäny edes kertoa syy, miks en lähe.

  Anonyymi: Ryanairilla, makso 72e lennot edes takas +junaliput tampereelle. Mutta en suosittele ryanairilla kikkailua. Me jouduttiin esim meno matkalla yöpymään Oslon lentokentällä ja takas tullessa Kaunaksessa odottamaan 10h lentoa suomeen. Ja se oli aika uuvuttavaa. Eli jos oot Berliiniin menossa, suosittelen ehkä kuitenki airBerliinin suoria lentoja. Joo ja oltiin mun nykyisen poikaystävän kämpillä, joka siis asuu siellä. Hankin sen 7päivän lipun, joka makso muistaakseni noin26e. Se kannattaa ehdottomasti ottaa, nii pääsee liikkumaan vapaasti ja koska Berliini on kuitenki niin iso mesta;)

  nelly: kiitos paljon:-D ja oli se oikeen sulonen mies!

  VastaaPoista
 5. apua vähänkö sulost, hehe mulle ois kelvannu, oisit antanu mun numeron, ainii hups sul ei oo sitä mut silti, ainostaan siis jos täyttäis 180cm kriteerin :-)

  VastaaPoista
 6. kirsikka: haha oli se varmasti yli 180;) voin ihan sun kiusaks kertoo

  VastaaPoista
 7. amazing legs!!!!!!!

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥