maanantai 7. maaliskuuta 2011

Goodbye, blue sky

Harkitsen hirttäytymistä, koska raha pilaa aina kaiken. Jos tarkkoja ollaan sen puutos. En nyt itke Marc by Marc Jacobsin liian kalliin laukun perään, ehei. Itken, koska en osaa käsitellä rahaa. Vaikka yritän vähentää turhien juttujen ostelua, se ei vaan onnistu. Miks mä en osaa säästää? Äiti sanoo, että en yritä tarpeeks. Poden hyvin usein moraalista krapulaa liian shoppailun takia. Mutta oireilen myös vähintään yhtä pahasti, jos en shoppaile. Ehkä on aika myöntää, että ostelusta on kehittyny mulle addiktion. Ensimmäinen vaihe meni hyvin. Nyt kun ongelma on myönnetty, seuraava vaihe on siitä eroon pääseminen.

4-1
2-3
3-1
1-3

14 kommenttia:

 1. Täydellisen värinen toi kynsilakka!

  VastaaPoista
 2. Meijän äiti on samanlainen. Se sanoo etten yritä tarpeeks kovasti. Mutta säästäminen on vain niin vaikeaa! :(

  VastaaPoista
 3. itelläni on täysin sama ongelma ja tiedostan jo sen mistä se johtuu, eli siitä että en oo tyytyväinen elämääni koska mulla ei juurikaan ole kavereita koulussa eikä vapaa-ajalla, vaikka maailman ihanin poikaystävä löytyykin, niin se ei vaan riitä.

  VastaaPoista
 4. mulla oli joskus sama tilanne shoppailun kanssa, sitten olin siinä pisteessä että oli pakko muuttaa tapoja, kyllä säki pystyt! :) ja iiiiihana toi loppujuddu! 8)

  VastaaPoista
 5. ihana toi vika tekstijuttu. Ja taitaa aika monelle olla tuttu tilanne. :D

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä rahankäytön opetteluun! Koita esimerkiksi keksiä blogausaiheita jostain muusta kun shoppailusta. Valokuvaa, lue, piirrä, tee kynsilakkaus/meikkitutoreita, kuvaa vanhoja vaatteita, aja omia asioitasi, runoile, kokkaa - maailmassa on muutakin blogattavaa, kuin päivän asu ja uusin ostettu kynsilakka :)

  VastaaPoista
 7. mulki on vähä sillee et heti ku mul on rahaa nii sit se kans menee yht nopeesti

  VastaaPoista
 8. tiiän tunteen, oon kanssa todennu jo aika kauankin aikaa sitten että mulla on shoppailuaddiktio. ahdistaa, jos ei oo shoppaillut mut sit kun menee shoppaan niin ahdistaa sen jälkeen viel enemmän. jotku viikot on pahempii, mut joinain viikkoina onnistun pitään sen shoppailun just jossain kynsilakoissa.. :( eikä kukaan ota ees tätä vakavasti.

  VastaaPoista
 9. Riikka, se on aika keväinen:)

  Maarit, ehkä ne äidit on välillä oikeessa. kyllähän sitä pystyy vaikka mihin, jos yrittää tarpeeks ja tahtoa löytyy:)

  Tissi, and i love your blog and your style! we have to meet next time when im in Berlin

  Anette, thank you sweety:)

  Anonyymi, mä en oo ihan varma mistä mulla toi johtuu, mutta tiedän kyllä pari syytä siihen. Joo kyllä kavereita tarvitaan, vaikka ois kuinka ihana poikaystävä!

  Nicole, yeah i like it a lot. It will look good with tan in summer;)

  veerra, kyllähän sitä pystyy kun pakko on pystyä! ja mustaki toi loppujuttu on söpö:>

  Kaneli, joo kehitän vähän liian helposti addiktioita. shoppailu on kyllä ollu jo pitkään ongelmana

  nelly, joo haluisin just tosta päästä eroon. vois kasvaa aikuiseks vaikka

  anonyymi, mulla on niin samanlaista! Ennen edellistä Berliinin reissua näin unta, etten ollu shoppaillu siellä yhtään ja se oli painajainen ja heräsin ihan paniikissa ja ahdisti kauheesti. IHAN TOTTA! super naurettavaa. no, mutta onneks kaikista addiktioista pääsee eroon:)

  VastaaPoista
 10. ostolakkoa voisi harkita itse kukin, köhköh. vaik aina miettii kirppiksellekin mennessä, et halvemmalla pääsee, mut menee sinnekin rahaa. tsemppii ostolakkoon :--)

  VastaaPoista
 11. i can't see your photos anymore! :(

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥