tiistai 8. maaliskuuta 2011

Shadow love was quick and clean, life's a well-thumbed machine

1
7-1
Tutkin tässä maailmalle.nettiä. En vaan saa auki tiedostoa, jossa kerrotaan Saksassa opiskelusta...no ehkä huomenna sitte. Wuhu tahon Berliiniin opiskelemaan!

7 kommenttia:

 1. Anonyymi: en:-D paitsi pari lausetta ja neki harvinaisen rivoja..mutta siis kelasin, että ekana opiskelisin saksaa:) niinku poikaystäväki

  VastaaPoista
 2. Jos olet tosissasi hakemassa, niin kannattaa aloittaa saksan opiskelut nyt jo Suomessa. Sulla on nyt hyvä aika ennen valmistumista oppia kieltä ja saada alkuopetusta niin että tukikielenä on oma äidinkielesi, suomi.
  Lisäksi ulkomailla on maksullinen koulutus, joten pitäisi alkaa säästämään rahaa tai/ja mennä töihin nyt jo Suomessa.

  Saa unelmoida, mutta mikäli haluaa asioita toteuttaa, niin pitää ajoissa alkaa tekemään asioita. :)

  VastaaPoista
 3. Hanna: esim toi koulu jossa poikaystävä on, se ei maksa mitään. Se on tarkotettu siihen, että sinne muuttavat ihmiset sopeutuis saksaan ja oppis kieltä. Siellä opetetaan myös miten esim yhteiskunta toimii siellä. Ja töihin menisin nyt heti, koska tiedän paikan mihin pääsen, mutta en kirjotusten takia voi ja seuraavassa jaksossa on 7 kurssia mikä on mulle ihan liikaa, koska oon tottunu 2-3 kurssin jaksoihin ja jos siihen heittäs vielä työt päälle nii mun pää posahtas. Ja haaveiluahan toi onki:)

  VastaaPoista
 4. Hei ihan btw, että mistä oot ostanut nuo hengarit? :D oon ettiny tollasia!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. anonyymi: kirppikseltä sain ilmaseks ku kysyin:-D

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥