sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hold your head up, you silly girl, look what you've done.

Last night a went out with some friends even though I knew I'm gonna wake up early to Mauerpark. I left back home around 1am and I felt like dead in the morning like you can imagine. With a help of coffee I got up and headed to the market.

Eilen lähin baariin kaverien kanssa vaikka tiesin herääväni aikasin aamulla Mauerparkiin. Lähin kotiin jo yhen maissa, mutta silti aamulla olo oli ihan kuollu. Kahvin avulla pääsin pystyyn ja suuntasin kirppikselle. 
ruutu
The first thing I bought was this woolen "coat". It reminded me of my favorite winter jacket so I had to get it. Its 80% wool and like a lighter version of the other jacket. I paid 6 euros for this and it was worth every cent.


Eka juttu minkä ostin oli villanen "takki". Toi muistuttaa vähän mun lemppari talvitakkia, joten pakkohan se oli ostaa. Toi on 80% villaa ja vähän niinkun kevyempi versio siitä talvitakista. Maksoi 6 euroa ja oli kyllä jokaisen sentin arvonen. 
americanapparel
Three brand new American Apparel bodys with only 3 euros all together. I was unsure about the size xs because usually American Apparel's xs is really xs, not S or M like for example in H&M. But luckily they fit. Ah and the third dotted body you can see in the forth pic.

Kolme käyttämätöntä American Apparellin bodya yhteensä 3 euroa. Koko xs vähän mietitytti, koska yleensä American Apparellin xs on oikeesti kokoa xs, eikä S tai M, niinkun esim. H&M:ssä. No onneks oli ihan sopivat. Niin ja kolmannen pilkullisen bodyn voi bongata neljännestä kuvasta.
velvet
Velvet dress with a zipper on the back was from the same girl than the coat and cost 5 euros. Its actually not that short (the picture lies!) so I can wear it at work too.

Sametti mekon, jossa on vetoketju takana, ostin samalta tytöltä kun ekan kuvan takin. Maksoin 5 euroa. Oikeestaan toi ei oo niin lyhyt (kuva valehtelee!), joten voin käyttää tota duunissakin.
sailorshorts
Cute sailor shorts with anchor-buttons. The fabric is so soft and good quality. I'm sure I will wear these a lot. I bought them from a very sweet girl who told me that her best friend is from Finland too. I also bought another pair of black shorts with 50cent, but they are for my DIY-project so you guys will see them later.

Söpöt seilori shortsit ankkuri-napeilla. Ihanan pehmeetä ja hyvälaatusen tuntuista kangasta. Näitä tuun käyttämään varmasti paljon. Ostin noi tosi kivalta tytöltä, joka kerto, että sen paraskaveri on myös suomesta. Ostin myös toiset mustat shortsit 50centillä, mutta ne on yhtä DIY-projektia varten. joten ne näätte myöhemmin.
grey
Huge grey cotton sweater was couple of euros. I have been looking for this kind of sweater for so long! They were always too short because I wanted to wear it with a white dress shirt without pants. Well this is definitely not too short and needs ironing as you can see..

Jättikokonen harmaa puuvillainen neule oli pari euroa. Tällästä oon ettiny tosi pitkään, valkosen kauluspaidan kanssa pidettäväks. Aina on ollu liian lyhyitä, koska haluun että sitä voi käyttää ilman pöksyjä:-D Nyt on ainakin tarpeeks pitkä! Hieman ryppyinen kyllä vielä...


Okay that was it, have a nice chill Sunday, ciao!

28 kommenttia:

 1. missä olitkaan töissä? upeita vaatteita olet löytänyt :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alexassa, iso ostoskeskus:) ja kiitos!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. joo kannatti kyllä herätä! tuntuu, että mauerparkki on mulle nyt niinkun valtteri:-D hitusen vaikeempi löytää juttuja, mutta mahdollista kuitenkin

   Poista
 3. you find so beautiful and cheap things:) i love your blog!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thanks Anette! I so happy to hear that:)

   Poista
 4. Koska saksas o äitienpäivä? :)

  VastaaPoista
 5. the woolen coat is amazing! and i love the bodys and sweater too :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihania löytöjä kaikki!(:

  VastaaPoista
 7. Ihania löytöjä oot tehny taas! Tykkään erityisesti tosta sametti mekosta ja isosta harmaasta neuleesta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! ja joo toi sammari mekko on nytkin päällä

   Poista
 8. Miten sä aina löydät noin kivoja juttuja kirppiksiltä! Vai onks se vaan se et kaikki näyttää hyvältä sun päällä :D Toi samettimekko varsinki on tajuttoman ihana ♥ Millasta duunia muuten teet siellä ostarilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon kunnon kirppishai:'D johtuu varmaan siitä, että osaan ostaa silmämitalla sopivia vaatteita ja tiiän millaset mallit sopii mulle. Oon ostellu kirppiksiltä koko ikäni vaatteita. Ennen tein enemmän virhe ostoksia, mutta nykyään harvoin ostan mitään mitä en tulis käyttäneeks. Eli ei, kaikki vaatteet ei näytä hyvältä mun päällä;)

   Poista
 9. Aijjai, toi samettimekko näyttää ihanalta:-) rakastan kaikkia vetskariyksityiskohtia vaatteissa, edessä ja takana:-) ja tossa mekossa on muutenki kiva toi selkäosa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mäkin tykkään siitä kovasti, nytkin on päällä:-D kotiin tultuani kelasin, että ehkä toi oli virheostos, mutta eipäs ollutkaan!

   Poista
 10. Hyvä päivää!
  I love your country so much!
  I try to learn your language, but it's not easy!
  Hugs from Poland!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää huomenta! Im very glad to hear that and I know finnish is not that easy...Im teaching my friend (she teaches me german) finnish and I see its really hard for her even though she is good with languages. But good luck with finnish, you can always practise with me just leave a comment:b

   Poista
 11. hienoja löytöjä kaikki! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heeh kiitos:) oon ilonen, että voin kirppistellä täällä saksassakin. Valtteri-kirppistä oli niin kaamee ikävä;) kun en tykkää kaupasta oikeen ostella

   Poista
 12. ihania löytöjä oot tehny! etenkin noi shortsit :)!

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
 13. no kyllä h&m:n xs on ihan oikeaoppinen xs, turha aina leijua sua laihuudellasi, en usko että olet maailman ainoa kapoinen tyttö:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei kyllä aina oo, oon ostanu shortsit jotka oli xs ja oli mulle löysät, ja en todellakaan oo kokoa xs vaan s. Ja american apparellissa en mahtunu ees S kokoseen mekkoon, että sillä lailla:-D hah ja mun vartalolla ei kauheesti leijuta senki hömppä.

   Poista
 14. Ihania löytöjä! Varsinkin noi shortsit aiheuttaa kateutta... =D

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥