lauantai 12. toukokuuta 2012

Off to work

Good morning everybody! I just wanna share fast my Saturdays outfit. One of my all time favorite skirt is from Weekday and the bag is American Apparel's, I have bought both of them second hand though. At 1pm I have to be at work. Luckily the day is not too hot so I'm not gonna die in the mall.
♥  
Hope you guys have a lovely Saturday! I also wanna thank you for all the nice comments I get, I really appreciate ever one of them. The comments make me wanna keep on blogging.

offtowork
Hyvää huomenta! Haluun nopeesti vaan jakaa tän päivän asun. Lemppari hamonen Weekdaysta ja canvas laukku American Apparellilta, molemmat oon kyllä ostanu kirppikseltä. Onneksi tänään ei oo niin kuuma päivä, että paahtuisin Alexa ostoskeskuksessa.
♥ 
Toivotan kaikille ihanaa lauantaita ja haluan myös kiittää kaikista ihanista kommenteista, joita jaksatte kirjotella. Arvostan joka ikistä ja ne saa mut jatkamaan bloggailua. Kiitos! 

9 kommenttia:

 1. lovely outfit, i got the same bag!

  http://i-vomit-triangles.blogspot.de/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thanks:) I very rarely use that bag, even though I like it a lot.

   Poista
 2. Ei ihme että hame on lemppari, sillä tosi sulonen se on:) Tännekkin vois rantautua vähän lämpösemmät säät, olis ihan kiva jos se mittari joskus kapuaisi yli 15 asteen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo toivottavasti suomessakin lämpenis:) vaikka oli kyllä liian kuuma täällä pari päivää sitte, ilmaa ois voinu leikata veitsellä ja olin varma et tukehdun junassa:-D

   Poista
 3. sanos 3 ulkomaalaista ja 3 suomalaista lemppari blogia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kääk tään on niin vaikee kysymys:( en nykyään lue enää niin kovin monia blogeja, ja kaikki joita seuraan aktiivisesti on sellasia, jotka varmasti jo tiedät, esim 365 days with Ida, Rosa Fiona Bettina, Uino hooked on fashion, Jennifer (http://taivaansininenn.blogspot.com/), Motherfucking fashion yms. Oon jotenkin kauheen laiska lukemaan uusia blogeja, kun niitä löytyy niin paljon hyviä. Siks nykyään oikeestaan vaan luen sellasia blogeja, joita oon seurannu monta vuotta ja yleensä lemppari blogit on tuttujen/kaverien blogeja.

   Poista
 4. Supersöpö hame, mäki haluun! Sun blogi on ihana :)

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥