lauantai 26. toukokuuta 2012

Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring

IMG_4019
Today we went to see  the Carnival of Cultures. Nice hot day, lot of people, good music and food. These colorful small dreamcatchers were so cute!

Tänään mentiin tsekkaamaan The Carneval of Culturesia. Ihanan kuuma päivä, paljon ihmisiä ja hyvää musiikkia ja ruokaa. Värikkäät pienet unisiepparit oli niin söpöjä! 
popcorn
Sweet popcorn that Germans love and I personally find disgusting. And the worst thing is that they only sell that one here, not the salty ones.

Sokerilla päällystettyä popcornia jota saksalaiset rakastaa ja ite henkilökohtasesti inhoan. Niin ja toi on ainoota mitä täällä tarjotaan, suolasia ei löydy mistään...
IMG_4081
I was wearing a striped dress and believe it or not, orange lipstick. In the pictures my lips look just red, wonder why cause that MSCHIC's lipstick is very orange (Bloody orange to be precise).

Päällä oli raidallinen mekko ja uskokaa tai älkää, oranssia huulipunaa. Kuvissa mun huulet näyttää kyllä ihan punasilta. Aika outoa, koska toi MSCHICin huulipuna on tosi oranssia (Bloody orange).
qw-pola
I carried my wallet and camera in Mango's round quilted bag.

Kamera ja lompakko kulki Mangon pyöreässä tikatussa laukussa. 
IMG_4079
Better picture of the dress. After the Carnival I planned to go to say hi to my colleagues. Well on the way to Alexanderplaz this girl came to tell me that I'm very pretty. I got so confused that I forgot to get out of the train....haha. Well that cheered up my day a little bit:)

Parempaa kuvaa mekosta. Karnevaalin jälkeen mun oli tarkotus mennä moikkaamaan kolleegoita duunipaikalle. No matkalla Alexanderplazille yks tyttö tuli kertomaan mulle, että oon tosi kaunis. Hämmennyin niin, että unohdin jäädä junasta pois...haha. Piristi kyllä mukavasti päivää:)

15 kommenttia:

 1. oijoi, mistä toi mekko on?:) ja täällä hollannissa on kans noita outoja makeita poppareita, onneks kuitenkin myös suolasia saa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on Mauerparkista, mutta alunperin perus H&M. Ja joo kyllä täältäkin kaupasta saa poppareita ilman mitään, mutta jos menee esim jotain matsia tai leffaa kattomaan, niin aina vaan sokerisia:-D yöh. Hollanti mua kovasti kyllä kiinnostaa, ehkä jos syksyllä sais siellä kävästyä:)

   Poista
  2. Mie tykkään kovasti tuosta mekosta kans! :)

   Poista
  3. Aijaa vitsit on sit menny vissiin täysin ohi toi mekko mulla, hö. ja joo kannattaa käydä ehdottomasti Hollannissa, ite rakastuin täysin kun muutin tänne :) ja eihän tää nyt niin kovin kaukanakaan enää sun asuinpaikasta oo haha!

   Poista
 2. Englannissakaan ei oo suolasia poppareita, ärsyttää ! Korkeintaan leffateattereissa ja ne maksaa hunajaa. Ihana toi mekko kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, ei ois uskonu ettei sielläkään oo! :-D ja kiitos<3

   Poista
 3. Oon tällane blogien sivustaseurailija, enkä koskaan kommentoi kenellekkää mitää, mutta nyt koin ihan velvollisuudeksi kiittää sua! Oon tämän kevään ylioppilas ja omistan ihon joka menee aina huonoon kuntoon kun on stressiä. Nyt kun neuvoit käyttämään kookosrasvaa kasvojenhoidossa, ihon kunto on huomattavasti parempi:) Lisäksi olen käyttäny rasvaa auringonotossa, eikä kovin pitkään tarvinnu auringossa maata kun oli jo kaunis rusketus. Ensi viikolla siis pääsen juhlimaan kauniilla ja sopivasti päivettyneellä iholla, KIITOS<3 ja tähän samaan voin nyt sitten vielä kiittää ihanasta ja inspiroivasta blogista, jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanasta kommentista. Kiva kuulla, että sun iho voi hyvin, eikä kyllä oo ihmekkään, munkin iho parani niin paljon kun aloin käyttämään sitä kookosrasvaa. Haluun suositella sulle vielä oliviiöljy+sokeri kuorintaa, toimii uskomattoman hyvin! :)

   Niin ja hirmuisesti onnea uudelle ylioppilaalle ja ihanaa alkavaa kesää!

   Poista
  2. Pitääpä kyllä testata! ennen oon tyytyny nivea/lumene puolelle ja suhtautunu skeptisesti näihin "kotikutoisiin" kauneustuotteisiin, mutta ehkä mun maailma on nyt mullistunut :D Kiitos paljon ja oikein lämpöistä ja mukavaa kesää sinne Berliiniin!

   Poista
 4. yäk sokeripopparia ! ihanat meikit :)

  VastaaPoista
 5. rupes tekeen mieli poppareita!! mut suolasia sellasia =D

  VastaaPoista
 6. en oo ikinä ees kuullu että poppareihin laitettas sojeria:_D mutta kuitenki voja kuvia ja nättinä olet ollu!:)

  VastaaPoista
 7. pystyisitkö tekeeen ennen kesälomaa berliini-opasta? :) kesällä varmaan moni muukin mun lisäksi on menossa sinne ja olis kiva tietää kivoja ruoka/juoma/ostos/juhlimis yms -paikkoja!

  VastaaPoista
 8. vaikuttaapa mielenkiintoiselta, taisit saada lukijan ! ::)

  VastaaPoista
 9. Rakastuin just ihan silmittömästi sun tyyliin ja blogiin, pakko jäädä seurailemaan!

  http://poptartdame.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥