sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Cutie pie

2
asdasd
3
My sister and brother came to visit me last Friday. Today we went to Mauerpark and I made some great finds. All of the clothes (and the bracelet) in the pictures I have bought today, even the things that I'm wearing. I also got some things for our house that you will see later today or tomorrow. I will share some pics of our kitchen, because some people have been asking for house post. 


Sisko ja veli tuli viime perjantaina tänne meille kylään. Tänään kävästiin Mauerparkissa ja tein kivoja löytöjä. Kaikki vaatteet kuvissa (rannekoru myös) on ostettu tänään, jopa päällä olevat jutut. Löysin myös pari kivaa juttua kämppään, jotka esittelen myöhemmin tänään tai huomenna. Päätin jakaa vähän kuvia meiän keittiöstä, kun kuvia meiän asunnosta on pyydetty. Muut huoneet on vielä niin kesken, että niitä en jaksanu kuvailla.

7 kommenttia:

 1. pakko kysyy,mut eiks sul oo tullu kertaakaan koti-ikävä,kun nyt oot asunu jo tovin berliinissä? onko missään vaiheessa ollu esim. ikävä perhettä tai ihan vain suomea? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla oikeestaan oo tullu. Tietty joskus on kavereita ja perhettä ikävä, mutta mulla on täällä niin hirveesti tehtävää ja näettävää koko ajan, etten edes ehdi sillä tavalla ajattelemaan, että oikee ikävä iskis. Ja kävin kesäkuussa suomessa ja nyt sisko ja veli on täällä. Äitikin on käyny ja hyvä kaveri. Ja suomea ei oo ikävä:) paitsi hyviä karkkeja!!

   Eli varsinaista koti-ikävää en oo kokenu vielä ainakaan. Tunnen oloni tosi turvalliseks ja hyväks täällä ja netissä pystyy kuitenkin pitämään yhteyttä Suomeen tosi hyvin!

   Poista
 2. Seenkin nutturatyttö! Kivoja löytöjä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana toi nuttura, oon aina halunnu osaa tehä jotain tollasta:-D mIten teet ton?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yleensä en tee nutturaa tolleen, mutta vaihteeks kokeilin tollasta löllöä:-D Eli nostan hiukset vaan käsin korkeelle poninhännälle ja kieputan muutaman kerran ympäri, silleen että se tavallaan itestään asettuu nutturaks mun päähän ja sitten pistän vaan löysästi parilla pinnillä kiiinni:)

   Poista
 4. ihana tuo pitsipaita ! musta on hauskaa kun osaat yhdistellä leopardikuosia sillailla söpösti :- )

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥