lauantai 10. marraskuuta 2012

How to trick people into thinking you're good looking


Here is my current make-up routine. If I'm in a hurry I can do everything very fast but usually I take around 20 minutes. This is how I trick people into thinking I'm pretty;) haha. You can see that I look very different without make-up.

Tässä mun tän hetken meikki rutiini. Jos olen kiireessä pystyn meikkaamaan tosi tosi nopeesti, mutta yleensä mulla menee noin 20 minuuttia. Tässä siis näytän miten huijaan ihmisiä luulemaan, että olisin kaunis;) Kuten varmaan huomaatte, näytän aivan eriltä ilman meikkiä.


Make-up foundation: Lumene Natural Code (10 Vanilla, 11 cream)
Powder: Lumene Natural Code Matt Powder (11 cream)
Eyebrow pencil: Essence (blonde)
Eye shadow: Essence (22 blockbuster)
Liner: Essence liquid eyeliner (waterproof)
Mascara: Lumene Extra Volume mascara
False lashes: PS Lengthening false lashes
Lash glue: Make up store (adhesive black)
Lip liner: Essence (07 cute pink)
Lip gloss: Me me me cosmetics, “Light me up”
Blush: Me me me cosmetics, “Blush me!” (Coral)

I have been buying a lot of things from a very cheap make-up brand called "Essence" and I have to say that the quality is pretty good. I recommend that brand for all of you who are not willing to pay a lot for make-up. Products written in pink are my all time favorites.  

Oon ostanut paljon halpis meikkejä "Essence" nimiseltä meikkimerkiltä. Hintalaatusuhde on kyllä uskomattoman hyvä! Eli suosittelen tota merkkiä kaikille, joita ei kiinnosta maksaa meikeistä maltaita. Pinkillä merkityt tuotteet on mun lemppareita, joita en vaihtaisi mihinkään.

39 kommenttia:

  1. Pakkko kommentoida että kaunis neito, varmasti sulle riittäis vähempiki meikki! Huh, tuntuu vaan niin hurjalta, että jotkut käyttää niin paljon aikaa meikkaamiseen vaikka näyttää tosi hyvältä ilmankin. Ja kannattaa muistaa, että pieniki meikkimäärä tekee ihmeitä, eikä sitä tarvi lapata iholle montaa kiloa jos näin liiotellen sanotaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Joo oon samaa mieltä, että riittäis vähempikin ja riittääkin. Nyt oon vaan jonkun kuukauden meikannu enemmän kun yleensä, kun jostain syystä mua huvittaa. Ja totta, pienikin määrä tekee ihmeitä:-) Ainoo vaan, että sitten kun alkaa meikkaamaan vahvemmin, niin on vaikee tyytyä vähempään. Niin se taitaa olla aika monen asian kanssa, jos tiedät mitä tarkotan:b

      Poista
  2. Tuli tosi nätti meikki! :)

    VastaaPoista
  3. hei tosi kiva meikki! miten saat eyelinereistä noin saman näkösen?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! tossa videolla niistä ei tullu edes tasan samanlaiset, kirosin vaan mielessä, että miks heti kun kuvaan meikkaamisen, niin piirrän ihan väärin:-D mutta tosiaan oon piirtäny samanlaiset rajaukset niin monta vuotta, että sen takia onnistuu aika helposti

      Poista
  4. vaikka näytitki noi kaikki tuotteet videolla, niin ois ollu kiva jos oisit myös laittanu yhteiskuvan niistä! oisin ite ainaki saanu vähän paremman käsityksen jotenki.. :D

    ja ihanan värinen tuo huultenrajauskynä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm niin ehkä ois ollu hyvä, en edes tullu ajatelleeksi:)

      Ja noi huultenrajaus kynät on tosi hyviä ja maksaa joku euron suunnilleen!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Planningtorockin biisit, Doorway, The Breaks ja I wanna bite ya'

      :-)

      Poista
  6. Nätti meikki! Oot kyllä kaunis ilmankin :)

    http://ellataimi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. What is the name of last song? :D I always love music from your videos, maybe you can do a post about your favourite music?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. it is "I wanna bite ya'" from Planningtorock :) And i will do! I just dont know how...if I just write my fav bands/artist it seems a little bit boring...I would like to add videos of them, but here in Germany, you cant see almost any videos for example on youtube....

      Poista
  8. Musiikkipostaus!!!! ja ehkä jtn miten sun musiikkimaku on muuttunu tms

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo voisin tehdä:) en vaan ikinä tiedä miten sen teen...jos kirjotan vaan bändejä/artisteja ylös, niin aika kuivaksi jää:D youtubessa taas ei oo kauheesti biisejä tai ne ei ainakaan mulle näy täällä saksassa....Ehdotuksia?

      Poista
  9. Voi eii tulipa kamala ikävä Essence-merkin meikkejä! Saksassa asuessa kaikki meikkini oli tuota merkkiä :) Hei, olen käsittänyt että sait sieltä kohtuullisen helposti töitä vaikket saksaa sujuvasti osaakaan? Itse haluaisin kovasti ensi kesänä Berliiniin töihin, mutta saksa takkuaa hieman muutaman vuoden puhumistauon jälkeen, ja mietin pystyykö siellä missään työskentelemään ainoastaan englanniksi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Essence on kyllä hyvä merkki:) Joo sain töitä aika nopeesti, koska mulla kävi mäihä, siinä se:D Meiän yhtiö on jenkeistä, niin sen takia pomolle oli tärkeetä, että puhutaan sujuvaa enkkua saksan sijaan, koska hän ei osaa saksaa sanaakaan. Mutta oon varma, että jos osaat vaan jotain ihan perus fraaseja niin saisit helposti töitä esim kahvilasta tai baarista. Kahvilassa ei tarvi muuta kun ottaa esim tilauksia vastaa ja vääntää kahveja. Siihen ei kauheesti kielitaitoa tarvita:) Ja kyllä on paikkoja, joissa voi olla duunissa englanniksi, mutta enkun pitää sitten olla tosi sujuvaa, eli ei mitään keskinkertasta. Weekdaylle ne esim ottaa pelkästään enkkua puhuvia myös.

      Mutta sanoisin, että jos osaat edes ihan vähän saksaa (voit kerrata perusjuttuja ennen lähöä) niin se on tuhat kertaa parempi, kun ettet osaisi sanaakaan.

      Mähän en oo ikinä opiskellu saksaa, mutta silti duunissa pälätän itsevarmasti:-D eli kannattaa rohkeesti yrittää puhua, ihmiset oikeasti arvostaa sitä.

      Poista
    2. Kiitos vastauksestasi :) Siis oon opiskellut saksaa pitkään ja ollut siellä opiskelijavaihdossakin, mutta se itsevarmuus puhua on vaan kadonnut jonnekin... Mutta hyvä tietää, ettei sitä tarvitse täysin sujuvasti osata :D Ja englanti taipuukin huomattavasti paremmin, koska opiskelen sitä pääaineenani, joten mahtavaa kuulla että myös sillä pärjää! :)
      ps. Sun blogi lievittää ihanasti Saksa-ikävääni, ja sulla on mahtava tyyli!

      Poista
  10. Hei, tuhannesti kiitos tästä postauksesta! On aina helpottavaa huomata, että sellaiset ihanat ja kauniit julkkikset/bloggaajat joiden ulkonäköä ihailen ovat hekin ihan tavallisia ihmisiä. Välillä kun on koko päivän tuijotellut nättejä meikattuja/photoshopattuja naisia, niin itsetunto on ihan jossain nollassa kun se oma aamunaama on aika kaukana täydellisestä. :D Tai siis oot tosi söpö ilman meikkiäkin, mutta toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ole hyvä vaa, kiva kuulla, että kelpas! Ja siis ihanaa, että sanot noin. Pohdin tota asiaan aina, että miten ihmiset, joilla ei ole blogia (tai ei ole nähnyt livenä ns. kuuluisia bloggareita) tajuais, että valikoidut kuvat blogissa on aika kaukana totuudesta.

      Mullakin itsetunto kokee aina kolauksen kun selaan just photoshopattuja kuvia tytöistä, mutta sitten muistan, että jos alkaisin oikeasti photoshoppaamaan omia kuviani (siis naamaa ja vartaloa) näyttäisin ihan samalta:-D

      Mutta joo, kiitos kommentista, piristit mun aamua!

      Poista
  11. Heei mä nyt vasta lueskelin sun blogia ekaa kertaa ja näyttää tosi kivalta! :) Itekin asun tällä hetkellä Berliinissä, niin osaisitko vinkata hyviä kirppaeita mistä oot noita ihania vaatteita löytäny? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät:) Ja hei siistiä, että säkin asut täällä!! Mauerparkista oon löytäny melkeen kaikki. Poikaystävä vaan veti pultit pari viikkoa sitten, koska mulla on kuulemma liikaa vaatteita, joten en oo voinu siellä käydä melkeen kuukauteen hehe:-D

      Mauerissa oot varmaan käyny jo, mutta suosittelen menemään suht aikasin, esim klo 9.

      Poista
  12. saako noita essencen meikkejä muualta kuin saksasta? toi huultenrajauskynä on niin ihanan värinen että pakko saada! sinäkin tosi nättinä, jälleen kerran :) sun blogis on huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun mielestä ainakin jenkeistä saa:) varmaan muualtakin. Ja kiiiitos<3

      Poista
  13. Hey. but you don't have to trick people. you ARE soo pretty, honey. you have flawless skin. how you do this? maybe next video would be about your skin care?
    kisses

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. well thank you very much<3 and my skin is not flawless!! not at all. I have lot of scars from pimples for example...but luckily they are easy to cover >:)

      I use extra virgin coconut oil for my skin and it works really good. Takes off make-up super good

      Poista
  14. ihana meikkityyli, mut en tykkää sun hiuksista, ei mun mielest sovi sulle. mut hei tää on hyvällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiitos:) ja videossa näkyy kunnon bedhead, eli oli just heränny ja hiukset miten sattuu. Vai tarkotitko, ettet yleensä vaan tykkää niistä, laitettuna tai ei laitettuna:-D?

      Minkalaiset hiukset mulle sitten sopisi sun mielestä? kerro kerro:)

      Poista
  15. missä on päivitystääää :(

    VastaaPoista
  16. Vastaukset
    1. at home having a beer with friends;-D I just made a post!

      Poista
  17. olet todella kaunis myös ilman meikkiä

    VastaaPoista
  18. its the truth - you ARE good looking!

    love your hair!

    and i love the music! - can you tell me the names of the songs ? :o

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥