lauantai 26. tammikuuta 2013

One too many mornings


IMG_2116
IMG_2097
IMG_2148 IMG_2105
IMG_2140
Untitled-1 copy-pola
1. Värjäsin hiukset pari päivää sitten ja nyt ne on melkeen valkoiset. Alunperin suunnittelin värjääväni ne vaaleanpunaisiksi, mutta sitten tykästyinkin tähän välivaiheeseen. No varmaan ensviikolla pistän koko pään haalean pinkiksi. Tykästyin myös oranssiin kun löysin kimpun oransseja tekokukkia ulkoa lumesta. Piti sitten laittaa muutama hiuksiin ja huuliin vielä oranssia punaa.

2. Äidiltä saadusta paketista löytyi pieni kirjekkuori, joululahja mun tädiltä. Kirjekuoresta paljastui muutama seteli ja kävinkin kotiuttamassa pari juttua Urban Outfitterssistä. Itse ostetut lahjat on aina parhaita;) Mukaan lähti aleista söpö pieni käsikoru ristillä.

3. Sain joululahjaksi Alexin veljen tyttöystävältä Victoria's secretin meikkejä. Tää kimmeltävä poskipuna on uusi lemppari. Rakastan poskipunia. Ostin myös uuden oranssin Manhattanin punan (tai no Alex osti sen mulle) ja ääk rakastan tätä. Manhattanin meikeillä on tosi hyvä hintalaatusuhde. Suosittelen kokeilemaan niitä! Tää puna maksoi muistaakseni noin 3-4 euroa.

4. Toinen juttu minkä ostin UO:sta on tämä upea nahkainen putkilaukku. Oon pitkään ettiny mun vanhan lempparilaukun tilalle uutta, semi tilavaa (mutta ei liian isoa heh) ja nyt se vihdoikin löytyi! Tonne mahtuu mun kamera+toinen linssi, iso lompakko, ohut villatakki, meikkipussi ja vielä jää hyvin tilaa ylimääräiselle roinalle. Plussaa myös taskujen määrästä, joita on muuten PALJON. Alkuperäinen hinta oli 98 euroa ja alessa 12e. Joo siis mitä. Teki mieli ostaa toinen ja kysyä jos joku teistä haluaisi vaikka sen ostaa heh.

5. Ja sitten vielä mukaan valikoitui söpöt popot. Noissa on hauskaa sneaker-vibaa, mutta ei kuitenkaan liikaa. Materiaali on nahkaa&mokkaa ja on muuten super hyvät jalassa! Nää säästän kyllä keväälle, sen verran liukkaat tuolla lumessa. Kustansivat alessa myös vaivaiset 12 euroa, jes!

6 . Eilen kokeilin väsätä sushia ekaa kertaa ite. Jorgen avustuksella onnistui lopulta ihan hyvin. Meillä oli vaan lohta ja kurkkua, mutta ens kerralla ostan kyllä jotain vähän parempaa!

17 kommenttia:

  1. Hey Girl! Why dont you write in english now?:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi! Im so sorry for that. I just really cant write(and hate it too). I feel that is already embarrassing enough to write with one language...

      Poista
  2. Please, write in english! It's not embarrassing :x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. i will think about it:) maybe i could at least make a summary in the end in english. just around what im talking about in the post

      Poista
  3. ihania juttuja, toi pukilaukku näyttää täydelliseltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) ja se on ihan täydellinen! se on nyt kulkenu mun mukana kaikkialle

      Poista
  4. käkäkäk paljonkohan maksais tollasen putkilaukun lähettäminen suomeen? oon tuskaillu nyt jo useamman kuukauden laukkujen kanssa, en löydä mistään omaan makuuni sopivaa. toi ois ihana! oot upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm veikkaisin, että joku 5-8e? Tuskin kovin kallista kuitenkaan:) Joo toi on kyllä tosi kiva laukku ja kätevä! Ihan täydellisen kokonen ja tarpeeks taskuja. Oon niin huono pitämään omat tavarat järjestyksessä, että tää helpottaa huomattavasti. Tuntuu myös tosi hyvä laatuselta ja tosin aitoa nahkaa.

      Jos tahdot laukun niin voin käydä sen sulle ostamassa ja lähettää:-)

      Niin ja kiitos<3

      Poista
  5. aaaaa oon niin kateellinen noille sun Berliinin alelöydöille :oo ihana tukka, vaaleenpunanen varmasti sopis siulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo on kyllä tultu tehtyä hyviä löytöjä:) Kiitos! Leikkasin viime yönä ittelleni myös otsiksen...saa nähä värjäänkö tänään sitten vaaleenpunaseks heh

      Poista
  6. Senkin söpöläinen ja kivoja juttuja oot taas hommaillu : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itse olet söpöläinen<3 sun ansiosta tekee taas mieli postailla!!!

      Poista
  7. sekä sun ristiriipus että uo:n rannekoru on aivan ihani! +kengät vei mun sydämen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ristiriipuksen ostin meksikosta ja vaikka se onkin hopeinen, oon yllättävän paljon sitä käyttäny. Vaikeeta kyllä, kun kaikki mun korut ja muutenkin metalliset yksityiskohdat vaatteissa, kengissä ja laukuissa on melkeen poikkeuksetta kultaset. Mutta nyt esim tossa uudessa laukussa on hopeiset vetskarit, jee!

      Poista
  8. Mulle kans tuo laukku! Onko se nahkaa? Nyt ne on kyllä varmaan jo myyty loppuun...


    riiri

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥