maanantai 18. helmikuuta 2013

Berlin is broke, but sexy

home4
IMG_2042
home2
IMG_3461
alex
Our bedroom and Alex at work

Kämpän fiilistelyä pitkästä aikaa. Siivosin tänään makkarin lattiasta kattoon (kirjaimellisesti) ja pistin tavarat uuteen järjestykseen.

Ollaan sisustettu koko kämppä oikeastaan nollabudjetilla. Suurin osa huonekaluista on kadulta, roskiksesta tai itse rakennettu. Kun muutin tänne yli vuosi sitten, oli asunto aika eri näköinen. No eihän siinä kauaan mennyt kun aloin siirtämään huonekaluja ja seinää maalaamaan.

Meidän makuuhuone on aina ollut aika sekava. Kaikki cooleimmat jutut ollaan aina laitettu olkkariin tai keittiöön. Nyt alan vihdoin saamaan tätäkin huonetta vähän parempaan kuntoon. Aika tylsältähän se nyt näyttää, mutta parempaan suuntaan menossa! Värimaailmakin alkaa jo pikkuhiljaa löytymään ja sain paljon vaatteita ja kenkiä "piiloon". Alexille kun kaikista tärkeintä on, että ei nukuta vaatehuoneessa. Lempparilaukutkin ripustin kätevästi oven taakse.

20 kommenttia:

 1. ihana makkari teillä! kivan rennon näköstä <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti:) rento meininki koko kämpässä. Voisin vaikka esitellä kaikki huoneet, jos kiinnostaa. Mua itteäni kiinnostaa kaikki sisustusjutut blogeissa kyllä

   Poista
  2. esittele ihmeessä! täällä toinen kuka ei saa tarpeekseen sisustuspostauksista.. :)

   Poista
  3. ompa kiva kuulla:) keittiö sitten varmaan seuraavaksi!

   Poista
 2. näyttää ihan täydelliseltä !!

  VastaaPoista
 3. minkä ikänen alex on?

  VastaaPoista
 4. Missä päin Berliiniä asutte?

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. vihaan ja rakastan tota lattiaa samaan aikaan:D kauhee vaan kun tollanen neliö erilaista puuta kun tossa oli ennen takka

   Poista
 6. Huui, ompas hienoksi muuttunut sitten viime kyläilyni! Keittiön seinän metamorfoosi oli myös loistava! :--------------)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) joo paljon on muuttunut !! tule taas kylään kalapala

   Poista
  2. Kesäkuussa ajatttekin tulla! : )

   Poista
 7. teil o kyl siisti kämppä ja alexin viikset on tyylikkäät!!

  VastaaPoista
 8. Upea sisustus! Oon just itelleki miettimässä jotain samanlaista värimaailmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos kovasti:) paremmalta kyllä näyttää kun joskus vuosi sitten!

   Poista
 9. sun poikaysstävä on tosi komea. omg!! kysy onks sillä jotain sinkkuu gayta kaverina? hhehe jk jk. mut joo. tietenkin sullakin on ongelmia, niinkuin meillä kaikilla, mutta sun elämä ainakin sillai päällisin puolin vaikuttaa hienolta. Berliini, teidän kämppä ja sun tyyli ja oon kateellinen sun jaloista, vaikka oonkin poika, ne näyttää pidemmiltä kuin mun, vaikka oon näköjään 10 cm sua pidempi. hehe tulipa vähän outo viesti!

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥