keskiviikko 13. helmikuuta 2013

El gato del diablo

sllsl
IMG_3000
IMG_3136
IMG_3087
Hanging around in my crazy cat lady dress at home. Yesterday my friend came home late and found me in the kitchen at 2am talking to paper cats. Mommy's little gatos. Gato is my favorite word in spanish. The devil cats are going to be hair clips and earrings.

Kotona hengailua crazy cat lady-mekko päällä. Eilen kaveri tuli myöhään kotiin ja löysi mut keittiöstä kahdelta yöllä puhumassa paperikissoille. Noista paholaisista tulee hiusklipsejä ja korviksia.  Nyt alan leipomaan karjalanpiirakoita Alexille.

13 kommenttia:

 1. senkin tuleva kisu mummo <3 t. jennifööör

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ite oot!!! kissat on kavereita. hitto kun alex ei tykkää:(

   Poista
 2. Asutko sä siis saksassa sun poikaystävän luona? Millaista on asua eri maassa ja onko ikävä suomeen?miten perheesi suhtautui kun kerroit muuttavasi saksaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällähän mä asustelen:) Oikeen mukavaa asua Berliinissä, ihan ekasta päivästä lähtien tuntunu kodilta ja että kuulun tänne. Varsinaisesti suomea ei ole ikävä, mutta tietysti muutamaa hyvää ystävää ja perhettä.

   En päättänyt tänne muuttamista ihan hetkessä ja kertonut vanhemmille "hei muutan saksaan". Seurustelin Alexin kanssa vuoden (kaukosuhde) ennen tänne lähtemistä. Kaikista tuntu ihan luonnolliselta, että lähen tänne lukion loputtua. Ei mulla ollu suomessa oikeen mitään suunnitelmia, kouluja minne haluaisin hakea tai mitään. Eli hyvin perhe suhtautu:) Onneksi voi jutella skypessä ja lähetellä mailia. Enkä kamalasti ikävöi perhettä sen takia, että tiedän, että ne on siellä suomessa ihan turvassa ja voi hyvin. Ja Saksa on tosi lähellä Suomea eli jos nyt joku hätä tulis, niin pari tuntia ja oon suomessa.

   Tietysti myös Alexin tuki on ollu tosi tärkeetä. Jos olisin vaan yksin tänne muuttanu, niin ois ollu erilaista ja varmasti paljon vaikeampaa sopeutua.

   Niin ja vielä tohon, että millaista on asua eri maassa niin onhan se jännää:-D Suomi on kaikista aina niin eksoottinen ja jengin mielestä on tosi "cool", että oon suomesta hah. Ja tietysti oon oppinu myös olemaan ylpee omasta maasta ja arvostamaan suomalaisia juttuja ihan eri tavalla.

   Poista
  2. Kiitos erittäin hyvästä vastauksesta! Paljonko nuo lennot muuten maksaa yleensä? onko kauhean kallista :s

   Poista
  3. Niin ja pärjääkö englannin kielellä siellä tarpeeksi? saksaahan olis tietty kiva opiskella..

   Poista
  4. Lennot Berliiniin? No mulla on välillä maksanu enenmmän ja sitten joskus lentäny tosi halvalla. Yleensä olen maksanut 100-175e edes takas. Sitten tietysti jos asut tampereella (tai lähellä) niin voit lentää Ryanairilla tosia halvalla. Ite yhen kerran matkustin tampereelle ja lensin sieltä Berliiniin. Makso 75e liput sinne ja takas, mutta tietty piti sit maksaa junalippu yms siihen päälle. Suosittelen noin yleensä AirBerliinin suoria lentoja, ne oon todennu mukavimmiks ja eivät ole edes kovin kalliita suhteessa muihin.

   No kyllähän englannilla perjaatteessa pärjää. Mutta jos ajattelit muuttavas tänne ja tekeväsi töitä, niin sitten tarvitset kyllä vähintään jonkun kaverin, joka osaa hyvää saksaa, koska kaikki paperit jutut pitää tietty hoitaa saksaksi. Parasta tietty opiskella kieltä, jos täällä haluaa asua:) Ite alotan oman kurssin ihan kohta. Mutta olin kuitenkin viime vuoden duunissa (puhuin enimmäkseen enkkua) osaamatta saksaa melkeen ollenkaan! Eli kaikki on mahdollista:-D

   Poista
 3. Oih onpas siistejä kuvia! Kiva tunnelma! :)

  VastaaPoista
 4. Hauska mekko :)
  Jaksaisko kaunoinen vilkaista blogiani ja ehkä alkaa seuramaan ?
  :)

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥