maanantai 4. maaliskuuta 2013

And then he dies

IMG_0065
asd
jj
New Sheinside coat and galaxy leggings.  Love both and I don't want to wear anything else. The coat is actually 50% off now, which is a pretty good deal. I would recommend you to buy at least one size bigger than you normally get. Mine is size M and I'm usually size S/36 or XS/34.

A good friend of mine who has been staying in my house for a while is moving now. Luckily to the same building where I live. This is perfect. The pictures are taken in Jorges new flat.

Uusi Sheinsiden takki ja galaxy legginsit. Rakastan molempia, enkä halua muuta päälleni enää pukea. Takkia on itseasiassa -50% alessa! Suosittelen ottamaan ainakin yhden koon isomman mitä normaalisti. Mun oma on kokoa M vaikka yleensä olen S/36 tai XS/34.

Mun hyvä kaveri, joka on asunu meillä nyt jo jonkun aikaa sai vihdoin oman kämpän. Onneksi pojan ei tarvitse muuttaa kauas, kämppä on nimittäin tässä samassa rakennuksessa. Täydellistä. Kuvat otettu Jorgen uudessa kämpässä.   

22 kommenttia:

  1. Ihanat legginssit ja vielä ihanampi takki :) Olen tota samaa takkia ihastellut monessa muussakin blogissa, niin kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin oon nähny ton monessa blogissa ja pitkään sitä ihastelin. Onneksi löytyy nyt oma:)

      Poista
  2. Oon pitkään miettinyt, mikä sana sua kuvaa, ja keksin vihdoin: elegantti. Oot todella elegantti ja kaunis, sellainen glamournainen joka kääntää päät. Oot upea :)

    VastaaPoista
  3. Oi, ihan übermakeet noi legginsit ! Ja ylempään kommenttiin on pakko yhtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) ihana kun joku jaksaa aina kommentoida, arvostan paljon!

      Poista
  4. Onpas kivan näköinen asunto :> Rakastan täällä Sveitsissäkin katsella ja ihailla muiden asuntoja, ne kun ovat niin erilaiset kuin Suomessa! (paljon hienompia...) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hyvä siitä tulee:) lakka laitetaan vielä lattiaan ja huonekalut tietysti puuttuu. Onneksi yhdessä on kiva puuhata! En osaa oikeen suomen asunnoista sanoa mitään, oon nähny tosi hienoja ja sitten tietty niitä ihan kaameita. Pulaa niistä näyttää ainakin olevan:/ Vanhoissa asunnoissa niinkun meiän&kaverin on kyllä tosi mahtava fiilis korkeiden huoneiden ja vanhojen ikkunoiden/lattian takia. Niitä kyllä arvostan

      Poista
  5. Vastaukset
    1. thank you dear:) my legs are actually looking pretty bad under those leggings...full of bruises and cuts:/

      Poista
  6. Vastaukset
    1. eiks ookkin:) näin samanlaiset Urban Outfittersissä 50 eurolla. En millään meinannu jaksaa odottaa et nää saapuu kun näin ne:-D

      tälläset legut on kyl tosi hyvät, ei tarvi aina ostella uusia sukkiksia! Eipä ainakaan tuu silmäpakoja ja mukavat jalassa

      Poista
  7. Onko toi takki kuinka pitkä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. polven yläpuolelle, suunnilleen puoleen väliin reittä:) riippuu tietty kuinka pitkä on, mutta mulla tohon asti ja oon 170cm.

      Poista
  8. Hienot legginsit ja takki, sopivat sulle! :)
    Psst. Teethän pian "naamapostauksen" siitä öljyn käytöstä ihon puhdistukseen, tai että kuinka se on sun kasvoihin auttanut. :)) Itselläni on hieman ongelmia kasvojen ihon kanssa tällä hetkellä: epäpuhtauksia ja punoittavia finniarpia. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hoi! kiitos kovasti:)

      Joo oon suunnitellu "iho" postausta jo pitkään ja jotain kuvia mulla onkin jo sitäpostausta varten. Just tänään tein taas pitkästä aikaa oliiviöljy+sokeri kuorinnan ja ai että iho on pehmee. Käytän myös päivittäin neitsyt kookosöljyä, joka on luonnon oma antibakteerinen tuote:) Loistava naamarasvana ja meikinpuhdistukseen myös. No mutta kirjottelen sitten lisää siihen tulevaan postaukseen!

      Olin oikeastaan tekemässä sitä postausta jo pari viikkoa sitten, mutta sitten yhtäkkiä mun iho meni kaameeseen kuntoo ja piti hetki selvittää mikä siihen oli syynä. Syyksi huomasin liian puhdistuksen! Ei kannata liikaa naamaa pestä ja putsata, siitäkin voi olla haittaa.

      Suosittelen sulle sitä öliiviöljy+sokeri kuorintaa:) jos et ole vielä kokeillu. Kyllä säkin saat ihon vielä hyvään kuntoon kunhan vaan jaksat uskoa siihen

      Poista
    2. Kiitti paljon vastauksestasi! Varsinkin tuo viimeinen lause sai hymyn huulille. :)) Jäänpä siis odottelemaan tarkempia ohjeistuksia postauksen muodossa, ja taidanpa tehdä heti tänään tuon oliviiöljy+ sokeri kuorinnan.
      Oot oikeessa tuosta liiasta pesemisestä. Itsekin huomannut, että siitä on vain haittaa... :D

      Poista
  9. ootko instagramissa? ois aika mahtavaa seurata sua jos oot!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon luonu tunnuksen, mutta en oo mitään kuvia laittanu..:D oon niin huono tällästen juttujen kanssa. Kunhan jaksan asiaan perehtyä, niin annan oman öö tunnuksen? nimimerkin? heh:-)

      Poista
  10. aivan ihana look *.* löysin selailessa tämän MJ rannekorun joka näyttää vähän mun koruilta, ei ole kullanvärinen mut ehkä pieni lohdutus kesään kuitenkin :)

    http://www.my-wardrobe.com/marc-by-marc-jacobs/knockout-pink-haute-mess-rubber-turnlock-bracelet-911109?cm_re=New%20In%20|%20Latest%20Designer%20FashionLHN-_-r1|c1-_-911109

    VastaaPoista
  11. mahtava blogi! miks ihmeessä en oo tätä löytöä tehnyt aiemmin!! <3

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥