keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Classless, matchless, ageless and waterproof

Eilen otin itseäni niskasta kiinni ja marssin Urban Outfittersiin palauttamaan pari postausta alempana esiintyvän mustavalkoisen takin. Tajusin, että tykkään tosta Sheinsiden takista niin paljon, että toiselle uudelle ei ole käyttöä. Päätin sijoittaa rahat johonkin kauan haluamaani, mustiin Dr. Martinseihin. Haluaisin niin antaa palautetta UO:n mahtavasta asiakaspalvelusta. Joka kerta mulle ollaan tosi ystävällisiä ja autetaan mielellään. Sain palauttaa takin, vaikka se olikin tavallaan ale-tuote, eikä kukaan valittanut mitään. Kiva poika myös etsi mulle oikeaa kokoa docseista ties kuinka kauan ja jaksoi hymyillä ja vitsailla. Ens kerralla meen kyllä kiittämään työntekijöitä, heh.

Hintaa noilla popoilla oli 131e (huh). Alunperin suunnittelin ostavani docsit käytettyinä ebaysta tai muualta, mutta pitkän etsimisen jälkeen en löytänyt haluamiani oikeassa koossa ja tarpeeksi hyvässä kunnossa. Martensien hinta kun ei laske kovin paljoa vaikka olisivatkin huonossa kunnossa. "Vintage" (lue:super likaiset&kuluneet) docseista pulittaa helposti 50-80e ebayssa. Tosiaan sain 90e takasin takista ja Alex makso loput myöhäiseksi synttärilahjaksi. Kalliit oli, mutta ei kaduta. Silittelen noiden mattaa pintaa.
  IMG_0161
docs
IMG_0136
IMG_0131 kksi
Toinen uusi siisti juttu on mun puhelimen uusi ilme. Designskins.fi lähetti mun oma suunnittelemat skinsit ja en voisi olla tyytyväisempi. Helppoa, halpaa ja näyttää hyvältä, eli sopii meikäläiselle. Tarrat asettelin paikoille parissa minuutissa, eikä yhtäkään kuplaa tai ryppyä. Kuvan kasasin näppärästi Photoshopilla, mutta sivuilta löytyy myös siistejä valmiita malleja, galaxeja ja sen semmosta. Alex olisi halunnut, että valitsen tämän designin, heh. Oma puhelin on Samsung galaxy S 2 ja ikävä kyllä unohdin sen eilen baariin, jossa olin duunissa. Onneksi saan sen tänään illalla takasin.

English:
Loving my new matt black docs and phone skins from designskins.com. Thank you

25 kommenttia:

  1. Mulla on noi samat, parhaat kengät mitä omistan. Toi hinta on kyllä paha, mutta onneks noi on kestävät. Itte oon just yrittäny ettiä vihreitä tai viininpunasia docseja noitten kaveriks. Vielä ei oo tarpeeks halvalla onnistanu:---D
    Coolit noi puhelimen 'tarrat'!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep mulla on ollu muutamatkin docsit elämäni aikana ja kaikki ollu super hyviä. Toiset jotka mulla on täällä Berliinissä on viininpunaset. Ne on ihanat mutta yhen koon liian isot:/ nyt tiesin onneks valita pienemmän koon ja istuu jalkaan kun unelma!

      Omat viininpunaset ostin joskus teininä Malmin joltain kirppikseltä alle 20 eurolla. Oli kyllä hyvä diili.

      Poista
  2. uuu miten cool puhelin! :) mä oon myös kattellut samoja popoja jo pitkään, mutta en vieläkään oo varma passaisko noi mulle, hmm. ehkä mä vielä joku päivä kotiutan nuo, niin ihanat on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eiks oo! Ihan uuden näkönen:)


      Mun mielestä ne passais sun tyyliin oikein hyvin! Ite tykkään yhdistää Martensit tyttömäisiin vaatteisiin, mekkojen yms kanssa. Tulee kivaa kontrastia:)

      Poista
  3. Did you design the skin by yourself or is it in the shop? Love it!

    VastaaPoista
  4. Voi miten noi Martensit on hirmu kauniit! Ja puhelinkuoret on huippusiistit myös! :)

    VastaaPoista
  5. Heiii onks siulla instagramii !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on mulla tunnukset, mutta en osaa käyttää:-D ehkä joskus vielä jaksan perehtyä asiaan

      Poista
  6. Oih, ihanat docsit <3 mä itse unelmoin tästä kuoresta <3 http://designskins.fi/fi/kappale/kotelot/apple/iphone-4-4s--hardcover-white/floral-ornamente/valencia/#panel-1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uuuu ihanat kuoret:) ompa nätit! Tuolta löyty vaikka mitä kivoja valmiitakin kuoria

      Poista
  7. siis ovatko noi tosi kestävät vai vaan jotain papaeeria?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh no ainakin tuntuu tosi hyvä laatusilta, ei oo papeeria:-D muovia. poikaystävän kanssa ihmeteltiin miten noi tarttuu niin hyvin ja ihan sileet ja sit jos haluu ottaa irti niin lähtee ihan helposti. Ihme materiaali:>

      Poista
  8. I love martens, but I haven't decided if it's worth it or not. Are they really as amazing as everyone claims they are?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yes they are:) They literally last your whole life. They are waterproof, quite warm in winter and you can wear them in summer as well.

      The only bad thing is that if you buy them new they are very "hard" and it hurts to walk. But after wearing them for a while they fit you perfect. Im wearing these new ones even at home with thick socks:-D soon they are good!

      Poista
  9. We want we want tahdotaan kämppäpostaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu ajattelin väsätä erilliset postaukset jokaisesta huoneesta:) tällä hetkellä kaveri asuu vielä meillä olkkarissa(sen kämppää rempataan) niin aika sotkusta. Kolme ihmistä kaksiossa on vaan liikaa:D varsinkin kun kaks niistä on kröhöm miehiä.

      Mutta seuraavaksi kuvaan keittiön:) Otinkin jo muutaman kuvan yks päivä!

      Poista
  10. Onpa makiat puhelimen "kuoret"! Välillä toivon, että itsellänikin olisi joku super puhelin. :-D
    Ja siistit noi docsitkin. Ajattomat. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Onhan älypuhelimet semi kivoja, mutta aika paljon turhaakin tulee puuhailtua puhelimella...:>

      Poista
  11. äh oon ittekki haaveillu docseist ties kuinka pitkään, mut ainoo kynnys siinä on vaan se et on niin iso jalka. tai musta tuntuu et näyttää ihan järjettömän isoilta suurempina kokoina :I minkä kokoset sulla muuten on ku näyttää ihan täykyiltä!

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥