maanantai 11. maaliskuuta 2013

Gangster Squad

IMG_0319
aa
IMG_0332
Pidetään tänään leffailta ja katsotaan Gangster Squad. Leffaa tähdittää upea punapää Emma Stone. Inspiroiduin Emman roolihahmon Grace Faradayn tyylistä ja loin oman "gangsterin vaimo"- meikin ja hiukset.

Rakastan 40- ja 50-luvun pehmeää, huoliteltua, naisellista meikkiä ja viimeisteltyjä kampauksia. Puhumattakaan punatuista huulista ja pitkistä mustista ripsistä. Tässä meikissä tärkeimmässä osassa ovat tuuheat ripset, tasapaksu eyeliner ja punatut huulet. Kulmat ja posket jätin mahdollisimman luonnollisiksi. Hiukset kiharsin kevyesti isoissa osioissa, kiinnitin pinneillä toiselle puolelle ja mutoilin otsiksen sivuun.

Olen jo pitkään harkinnut punertavia hiuksia. Viime kesänä ostin punertavan hiusvärin ja tuolla se on vieläkin laatikossa. Viikko sitten olin jo varma värjäämisestä, mutta sitten aloin taas epäillä. Mulla on ollut blondit hiukset niin monta vuotta, että pelottaa värjätä. Olen kyllä kokeillut aika montaa väriä, mustaa, tumman ruskeaa, vaalean ruskeaa ja oranssihtavakin oli jossain vaiheesssa. Blondi on tuntunut kuitenkin kaikista omimmalta. Mitä mieltä siellä ollaan, sopisiko tälläinen punertava sävy mulle?

English: My version of Gangster Squads Grace Faraday's hair and make-up. I want to dye my hair orange/red...what do you think? Stay blond or go red?

50 kommenttia:

  1. Voi sä oot ihana ja Emma Stone on ihana ja oranssihkot hiuksetki on ihania! Itte oon ollu aina sillai että mieluummi kokkeilee ku koko aika miettii että pittäsikö tehä jottain vai ei :) Saatika että kattuis myöhemmi että ku ei oo tullu jotaki tehtyä, nounou. Hiusten kanssaki oon kokkeillu kaikkea mustasta blondiin ja lopulta pääyin siihe että oma ruskia väri näyttää parhaalta ja on käytännöllisin :) Sä näytät kyllä blondina superhyvältä mutta että jos oranssi inspaa hulluna nii eikö kokkeilemmaan nii ei tarvitte ennää miettiä ;) Ja hei seki vielä että pittäähä sitä olla vertailukohtia että pystyy päättää mikä on paras! Voi mulla meni iha höpöttämiseksi mutta joo nii pittää tehä miltä tuntuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos:) joo oot kyllä oikeessa! yleensä en kauaa mieti ennekun kokeilen, mutta nyt jostain syystä en uskalla heh.

      Oma väri näyttää kyllä melkeen poikkeuksetta parhaalta.Se on vaan fakta:)

      Poista
  2. Toi hiustenväri on ihan mun lemppari ja omaa yritän sellaisena pitää (tosin haalistuu hirmuhirmunopeasti!), mutta kyllähän sitä kannattaa kokeilla jos ei tukka kärsi! Oot mielettömän kaunis jälleen kerran, ah! Tekis mieli mennä meikkaamaan samalla tavalla vaikka tänään pitää vain palauttaa pullot kauppaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo joillekkin sopii hirmu hyvin toi väri. Alex leikkautti hiuksensa ja kysyin siltä kampaajalta, että mitä se on mieltä tosta väristä. Se sano, että koska mulla on valkastut hiukset punanen väri ei tuu pysymään ollenkaan mun hiuksissa, ainoastaan juuressa, missä on mun oma väri. Ton takia en sitten värjänny:/

      Ja kiitos kehuista<3 Mä joskus meikkaan (ja valitsen vaatteet) vaikka meen vaan ruokakauppaan ja just viemään niitä pulloja, jos siltä tuntuu:D

      Poista
  3. Kuinka törkeen hienoja ja ihania kuvia!!!!! Sekoan

    Ja kokeile ihmeessä punertavaa tukkaa. Sama myös mulla mielessä. Niinku Pinja tuossa ylempänä sanoi, niin mielummin kokeilee kuin miettii ja pohtii koko loppu ikänsä pitäisikö vai ei. Ainahan ne saa värjättyä takaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3

      Joo totta, eihän se oo pysyvää:) tosiaan mua just huolettaa se pysyvyys, eli haalistuuko se ihan kamalan nopeesti mun valkastusta hiuksista

      Poista
  4. Ensimmäinen kuva on ihan käsittämättömän kaunis ! Sulla on mieletön taito saada kauniita asuja, kampauksia ja meikkejä aikaan, ja sun kuvat on aina yhtä kauniita ja henkeäsalpaavia.
    Sulle sopii blondit todella hyvin, mutta (melkein) kaikkea kannattaa kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanista kehuista :) ja joo kokeilemalla oppii

      Poista
  5. Vau, oot upee. Ihan älyttömän kauniita kuvia, oot kyllä inspiroiva nainen. Mulla on punanen tukka ollut nyt jonkin aikaa, ja tää on kyllä ihanaa vaihtelua mun ainaiseen ruskeeseen väriin. Tosin punasen värin ylläpito on yllättävän hankalaa ja kallistakin ja paluu blondiin ei välttämättä oo niin helppo juttu ku luulis.. Mun kampaajalla värjätty väri haalistu jo muutaman pesun jälkeen radikaalisti ja nyt värjään kahen viikon välein kotivärjäyksellä ja käytän kampaamon color maskia. Silti haalistuu ja jokainen valkonen tyynyliina on punanen :D

    sparksfly-kiasofia.blogspot.fi ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana!! Huh kuulostaapa vaikeelta pitaa punasta tukkaa ylla:/ kysyin kampaajalta just ja se sano samaa ja viela, etta mun valkastussa blondissa tukassa pysyis tosi huonosti punanen

      Poista
  6. Aa onpas ihania kuvia taas. Sulle vois hyvinkin sopia toi hiusväri, ootko kokeillu esim. photoshopata punertavaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:-) joo itseasiassa kokeilin photoshopata hiukset punasiks, mutta aika oudolta naytti:D en tieda johtuiko huonista photari taidoista vai mista...heh

      Poista
  7. Kokeile ihmeessä! tuo vaalea sopii sulle täysin, mutta tuo punanen on hyvän punertava, ettei kuitenkaan ole liian punainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo niin:) halusin just sellasen ns. lunnollisen punasen tai ehka enemmankin oranssin

      Poista
  8. You' re just stunning!!!!

    VastaaPoista
  9. AA upeita nää kuvat! JA joo värjää sulel vois hyvinkin sopia!:) Ja ainahan ne hiukset saa värjättyä takasin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sulle ainakin punanen sopii tosi hyvin!! ja kiitos:)

      Poista
  10. wow youre beautiful :) and i think red hair would definitely suit you.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thank you:) yeah maybe I'll try red in some point

      Poista
  11. voi luojaaaa miten kaunis olet<33
    munkin mielestä punertava tukka sopisi sulle aivan älyttömän hyvin! kokeile toki! :>

    VastaaPoista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. kokeile täällä erilaisii hiustyylejä http://www.taaz.com/ :D
    ite ku blondina mietin mitä hiuksille tekis ni tuola kokeilin monta erilaista hiusväriä ja päätin sit värjätä punaruskeeks ja hyvä tuli :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho vois kokeilla:-D! kiitos vinkistä:) ja uu punaruskee kuulostaa ihanalta

      Poista
    2. heei kiitti sikana tosta sivusta:D aloin kokeilla vaikka mitä kampauksia!! Toimii sika hyvin

      Poista
  14. oi ihana meikki ja oot kaunis :) Sussa ja emmassa on (ainankin noi meikit päällä) samaa näköä :> Ja varmana sopisi punaset!

    VastaaPoista
  15. kyllä kannatta kokeilla (varsinki jos on väripurkki jo valmiina) ;)

    VastaaPoista
  16. Emma Stone on ihana !!

    uskon, että sopis tosi hyvin tuo tuommoi punaoranssi/strawberry blonde väri ! korostais upeesti sinisiä silmiäsi :- )
    värin tarttumisen/pysymisen kanssa tosiaa voi olla ongelmia ! sitten on tietysti suoravärejä joita voi kokeilla, ne tarttuu varsinkin vaalennettuun tukkaan usein hyvin. takasin blondiks paluussa suoravärit voi tosin vähän haitata !!

    terkuin kampaaja-opiskelija, hihi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on:)

      Joo just ne ongelmat pelottaa, että jos pitää kokoajan olla värjäämässä ja sitten se väri ei kuitenkaan haalistu kokonaan ja hiukset on jotain punasen ja blondin väliltä:D

      Poista
  17. kannatan punasta tukkaa!!

    VastaaPoista
  18. Itse mietin pitkään punaista tukaa. Nyt kun vihdoin toteutin suunnitelmani, niin en voi olla kuin tyytyväinen :) Itse myös ylläpidän väriä sävyttävillä hoitoaineilla ja Golwellin vaahtosävytteellä, joita löytyy mm. kampaamoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa ompa kiva:) Tuleeko tyyny ihan punaseks? :-D

      Poista
    2. En oo tossa mustassa tyynyssä huomannu, mut luulen, että kun huuhtelee tarpeeksi niin ei tule. Ite tosiaan varauduin tummalla tyynyliinalla tähän mahdolliseen ongelmaan niin ei tuu yllätyksiä :D

      Poista
  19. OI, oot niin hurrrrrrjan kaunis että! tosi söpö toi hattjuttu (en tiiä nimee.. :D) ja mun mielestä sulle sopis sellaset punertavan oranssit! tosi masee!

    JA HEI JOS SAA pyytää postaustoivetta ; niin kiinnostais ihan hirveesti tietää miten tapasit alexin ja missä ja miten teistä tuli pari! niin ja miks päätiti muuttaa sit sinne ja yms yms :) hiihi!

    t. memi

    VastaaPoista
  20. i love your blog
    and really beautiful photos ;)

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥