sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

LEOPARD BATHING SUIT

IMG_2027
Sovittelin uutta uimapukua. Oon pitänyt sitä hameen kanssa jo useasti, mutta ei se näytä pahalta shortsien kanssakaan.
Trying out my new cool bathing suit. I have been wearing it with a skirt but it doesn't look bad with shorts eather. 
IMG_2092
Oon ihastellu tätä vyötä Mangossa (vielä alessa) monesti, mutta aina mun koot on ollu loppu. Nyt vihdoin löysin yhden kappaleen omassa koossa ja en voisi olla ilosempi! Mustaa, kultaa ja ketuja, juuri mun tyyliä.
Mango had this belt on sale in lot of stores, but they never had my size. Yesterday I finally found one in my size! couldn't be happier. Black, gold and chain, just how I like it.
IMG_2082
Leopardi uimapuku on Zarasta ja lyhyt glitteri toppi Primarkista.
Leopard bathing suit from Zara and cropped glitter top from Primark.
IMG_2008
IMG_1987
Kokeilin Bodyshopin teepuu- kasvonaamiota (9e) joskus kauan aikaan sitten ja tykkäsin siitä kovasti. Nyt vihdoin  muistin ostaa uuden purkin ja huh toi on kyllä tosiaan ihmeellinen tuote. Suosittelen lämpimästi.
I tried this tea tree face mask a long time ago and it was amazing. Now I decided to get it again and wow it truly is a magical product. Cost 9 euros in Body Shop.

12 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä juttuja oot löytäny :)

  VastaaPoista
 2. Oi, sä oot upean näköinen tossa ekassa kuvassa! <3

  VastaaPoista
 3. oi vitsi miten upee uikkari! ja sinä :-)

  VastaaPoista
 4. Hei tarvitsisin vähän apua! :D Ostin tutun tutulta samanlaisen casion kellon kun sulla, mutta en osaa vaihtaa siihen aikaa! :D Voisitko mitenkään neuvoa hölmöä? :)

  VastaaPoista
 5. mitä hitsiä! viime yönä kirjotin tänne ohjeet, mutta en näköjään painannu "julkaise" nappia....kello tais olla neljä aamulla, joten ei ihme toisaalta.

  No yritetään uudestaan:D Eli ekana painat vasemmanpuoleista alempaa nappia niin kauan, että ruutuun ilmestyy kellonaika, jossa vilkkuu sekuntit. Sitten painat kerran vasemmalla olevaa ylempää nappia, jollon vilkkuu tunnit. sitten oikealla napilla valitset mikä tunti on. tän jälkeen siirryt minuutteihin painamalla vasenta ylempää nappia ja toistat saman kunnes aika on oikee:)

  Toivottavasti ymmärsit! Jos et, niin voin yrittää selittää uudestaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti, auttoi paaljon!! :) Nyt kello on ajassa! :D

   Poista
 6. Hei Irina!

  Olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa. En ole koskaan kommentoinut kenenkään blogiin mitään, joten nyt menee kommentointineitsyys :) Naurattaa kun katson ostoksiasi, melkein joka kerta tulee sellainen olo, että vaatteet olisivat suoraan minun vaatekaapistani :D Sinulla on todella kiva tyyli, ja nautin kun ei tarvitse aina katsoa samoja ruotsalaisten ketjuliikkeiden vaatteita, joita valitettavan monessa suomalaisessa blogissa näkyy.

  Ketjuliikkeistä puheen ollen.. Olen tulossa Berliiniin viikon päästä, ja mietin, että onko Alexanderplatzilla Primark? :D Sain yhdestä postauksestasi sellaisen kuvan. Täytyyhän Primark kerran elämässä kokea ;) Hyviä shoppailuvinkkejä saa muutenkin antaa!

  Kiitos kivasta blogista!

  -Mari

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Lisäkysymys vielä :) Onko Forever21 jo auennut Berliiniin?

  Minulla on kauhea pakkomielle päästä tiettyihin vaatekauppoihin, pahoin vaan pelkään etten löydä yhtäkään niistä :D Olen uskomattoman huono suunnistamaan isoissa kaupungeissa..

  Primark, Urban Outfitters ym. liikkeet joita ei Suomesta löydy ovat listalla. Saa vinkata lempikauppoja ja ohjeita miten kulkea ;) Hotellimme on ilmeisesti Mittessä (Spittelmarkt).

  -Mari

  VastaaPoista
 8. hei vastasin uudempaa postaukseen:) Kiitos kovasti kehuista<3

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥