lauantai 26. lokakuuta 2013

Black Kitty


kisumisu
Untitled-1
Skirt with shoulder-straps: choies.com, white blouse: H&M

En ole pariin kuukauteen kirjottanu mitään. Turha tässä on mitään yrittää kaunistella, voin rehellisesti sanoa, että nää pari kuukautta mulla on ollu tosi vaikeita. Mulla loppu tulot ihan yhtäkkiä seinään ja rahattomana etsin töitä kuumeisesti ja tietysti kävin koulussa. Oon nyt A2 tasolla saksassa, eli töiden löytäminen saksantaitojen takia ei ollu ihan "piece of cake". Olin ihan rikki ja laskuja vaan sateli, puhelinlaskuja, mun sairaalareissun maksu yms. Junalippukin piti ostaa koulun takia joka kuukausi.(75e). Voitte kuvitella, että into bloggailuun loppu kun seinään.

Hitaasti Alexin tuella sain kasattua itteni ja asiat alko järjestyä. Hain eri paikkoihin duuniin ja sitten sain kutsun H&M:ltä haastatteluun. Jännitti ihan sikana, kun en tiennyt mitä odottaa ja kuinka hyvin mun saksantaidot riittää edes haastatteluun. No ihme kyllä sain sen duunin. En kuitenkaan osannut odottaa kuinka raskasta duunissa ja koulussa käyminen tulisi olemaan. Heräsin aamulla 6:30 kouluun ja koulusta menin suoraa töihin. Yhdeksältä pääsin kotiin ja vajaa tunnin junamatkan jälkeen olin kotona. Ja aamulla sama uudestaan. Olin henkisesti tosi uupunu parin ekan viikon jälkeen, koska duunissa jouduin käyttämään saksankieltä enemmän kuin koskaan. Jouduin koko ajan pinnistelemään, että ymmärtäisin mitä mulle sanottiin, puhumattakaan kiusallisista tilanteista ja väärinkäsityksistä, joita mun huono kielitaito aiheutti. No nyt alan tähän jo vähän tottumaan, saksa sujuu jo paljon paremmin ja odottelen innolla ekaa palkkaa.

Kun lopetin bloggailun, tuntu, että menetin ihanan harrastuksen, josta sain niin paljon iloa ja voimaa. En valokuvannut enään, eikä mua kiinnostanut muoti tai vaatteet pätkääkään. Pidin samoja vanhoja vaatteita päivästä toiseen. Elämä alko tuntua tosi harmaalta.

Eilen sain postissa choies.com:ilta kuvissa näkyvän hameen. Ensimmäinen uusi vaate pariin kuukauteen tuo kyllä niin paljon iloa! Näin kyseisen hameen joskus yhellä lemppari vlogerilla Youtubessa (grav3yardgirl) ja ihastuin siihen jo silloin. Rakastan kaikkia "cage"-mekkoja ja toppeja yli kaiken.

Hame on mukavassa alessa just nyt ja löytyy täältä !


ps. Kuvissa näkyvä kissa ei ole sama, joka on ennenkin näkynyt mun kuvissa. Nyt meiän pihalla (ja kotona) hengaa kaks mustaa kissaa, jotka on ihan identtiset!! Tää mauku on vaan vähän paksumpi kyllä;) Hengailtiin kaverin kanssa sen ekan kerroksen kämpässä ikkunat auki ja yhtäkkiä meiän tuntema musta kissa tuli sisään. No laitettiin sille ruokaa ja jatkettiin juttelemista. Vähän ajan päästä katottiin uudestaan ja siinä oli kaks identtistä kissaa syömässä haha :-D

31 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hups....Photoshop ja flicker jotenkin vääristi kuvia ja suutuin:D jouduin joku 30 kertaa lataamaan kuvan....Nyt muutin nimen sopivammaks:)

      Poista
  2. Voi ihana sinä! Kauhea ikävä on ollu postauksiasi ja muistelinkin että sanoit jossain vaiheessa että kiireet syövät vähän tänne kirjoittelimisaikaa. Kurjaa kuulla että sulla on ollu tukala tilanne, ja tiiän ite kans miten musertavalta toi koulun ja työn yhdistäminen tuntuu, koska päivistä tulee helposti älyttömän pitkiä, vielä kielimuurikin siihen! Ääää oot vaa yksi söpöys pitää sanoa, kisut myös! Haluun kans hengaa ikkunat auki uusien kissatuttavuuksien kanssa ;__;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollu ikävä bloggailua ja kaikkia teitä ihania, jotka jaksatte kommentoida:) <3 Joo päivät venyy ihan järkyttäväm pitkiksi ja sitten kun on yksi päivä duunista vapaa, niin haluu vaan nukkua, maata sohvalla ja kattoa leffoja.

      Noi kisut on kivoja:) tulee aina välillä meillekkin kolmanteen kerrokseen kylään, hengailee muutaman tunnin ja sit lähtee taas ulos. Eipä tarvi omaa kissaa hommata;)

      Poista
  3. Mulla on ollu niin ikävä sua ja sun postauksia, oot ollu jo parin vuoden ajan mun ykköslemppari bloggaaja! Ihanaa kun asiat on alkanu sujua paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, oot ihana:) Kunhan totun tähän niin bloggailu varmasti jatkuu normaaliin tapaan taas !

      Poista
  4. Ihanaa, on ollu ikävä sun postauksia! Tulin aika iloseks ku näin Bloglovinista että sun blogi on päivittynyt :D Jaksamisia duuniin ja kaikkeen, pian kaikki näyttää jo paljon valoisammalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä tää tästä! Hitaasti mutta varmasti asiat menee parempaan päin

      Poista
  5. Ompas sulla ollut huonoa tuuria, mutta onneks nyt asiat on parempaan päin! :-) ja ihanaa että bloggasit taas, mulla on ainakin ollu ikävä sun postauksia <3 ps oot taas niin kauniina aww <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) joo kyllä asiat järjestyy kun jaksaa yrittää ja olla positiivinen! Pohjalta on hyvä ponnistaa;) Ja ainakin pääsin eroon mun shoppailu addiktiosta:D jotain positiivista.

      Poista
  6. Toivottavasti saat taas intoa bloggailuun ja muutenkin elämään! Pikku hiljaa kaikki kuitenkin loksahtaa paikalleen. Tsemppiä ja jaksamisia saksan opiskeluun ja töihin :)

    VastaaPoista
  7. oh my god! this is a perfect outfit!

    VastaaPoista
  8. Voi miten paskaa on ollu! Mutta siitä on vaa suunta ylöspäin! Asioilla on tapana järjestyä kuhan jaksaa uskoo siihen ja olla positiivinen, niinkun tässä sunkin tapauksessa! Oot ihana tyttö ja toivottavasti jaksat vielä bloggailla <3 niin ja rohkeakin! Monet ei varmasti sanois edes että kyse on ollut rahasta, mutta tsemppiä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo:) tuntuu, että miks yhtäkkiä kaikki vaan meni pieleen ja aina kun luulin, että nyt asiat vihdoin menee parempaan päin, niin lisää kuraa vaan niskaan...Ja kiitos Tsempistä Merica:)

      Oon varma, että mun ikäsenä (21) aika monet kitkuttelee rahojen kanssa ja mitäs sitä häpeämään:)

      Poista
  9. Tsemppiä, saksa ei kyllä oo mikään helppo kieli, ite oon lukenu 9 pitkää vuotta saksaa, ja silti tuntuu, etten ymmärrä siitä mitään :D
    Ja ihana asu sulla, kuten aina <3
    +grav3yargirlin tyyli ja videot on ihania, hän on myös yks mun lempi vlogaaja :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no mä oon opiskellu saksaa nyt joku 3kk...:D kyllä pystyn jo ihan puhumaan (ainakin suht perus jutuista) ja ymmärrän vähintään 80% mitä mulle sanotaan. Auttaa kyl tosi paljon kun on "pakko" käyttää kieltä, ei voi lusmuilla:-D Ainoo ongelma on duunissa jengin Berliini aksentti joka on tosi vanhva.

      joo Bunny on tosi hauska. Eka sen aksentti ärsytti mua ihan sikana, mutta kun sen yli pääsin niin aloin tykkäämään enemmän ja enemmän:) Hauska tyttö.

      Poista
  10. Ihana kuulla susta taas! Tosi kurjalta kyllä kuulostaa nää viime kuukaudet :-( Mutta onneksi suunta on ylöspäin ja oot nyt jo selvinnyt enemmästä kuin monet selviäisi. Hatunnosto sulle! Ja osaan eläytyä hyvin tohon kieliongelma -juttuun; mä oon töissä kahvilassa Lontoossa ja mullakin tuli varsinkin alkuaikoina joka päivä kiusallisia väärinkäsityksiä, ja kuitenkin täällä puhutaan englantia, joten osaan vaan kuvitella kuinka haastavaa sulla on, jos oot tosiaan opiskellut saksaa vasta 3kk.

    Muista ettet jää "epäonnistumisiin" tai huonoihin juttuihin kiinni (vaikka tietysti rahajutut on semmosia että niitä ei oikeen voi sivuuttaa), vaan muistat myös kuinka monessa asiassa oot onnistunut! :-)

    PS. Pakko tähän väliin sanoa että jostain kumman syystä muistan sut galleriasta vuosien takaa, kun olin ite tyyliin seiskalla :-D Mutta muistan että ihailin sua ja sun kuvia! Ja ihailen edelleen, oot huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ja tsempistä! Kaikki nää kommentit on piristäny mua ihan hurjasti:) Joo mun unelma ois olla enkuks töissä kun oon jo pari vuotta täällä asunu ja enkkua puhun poikaystävän ja useimpien kavereiden kanssa. Mutta joo kielien kanssa on aina alussa stressiä...

      Joo yritän just olla miettimättä niitä "noloja" tilanteita ja vaan keskittyä tähän päivään.

      Ja oho hassua että muistat mut galleriasta:D mulla ei oo mitään vanhoja kuvia tallella sieltä kun kone hajos...No ehkä ihan hyvä vaan, nyt vaan kauhistelisin omia teinikuvia haha.

      Säkin oot huippu<3

      Poista
  11. Voi toivottavasti pystyn yhtään tsemppaamaan sua! Tää kuulostaa vähän hassulta,mut oon ihan hirveän ylpeä susta että oot pärjännyt noinkin hyvin. Itse olisin varmasti luovuttanut heti ensimmäisten vaikeusten kohdalla. Ihminen on yllättävän vahva eikä sitä aina itse tajua.
    Itse aloitin juuri pari kuukautta sitten koulun englanniksi ja se kyllä jännitti,koska sanasto on vaikeata ja opiskelukavereista osa puhuu paljon parempaa englantia kuin minä. Mutta kappas vain: sanavarasto karttuu koko ajan kun vain yksinkertaisesti joutuu käyttämään englantia niin paljon. Ja sama käy myös sulla ja eikö olekin kivaa huomata edistystä :) oli se sitten pientä, mutta edistystä kuitenkin!
    Pidän peukut pystyssä sulle ja ihanaa kuulla susta vaikkakin viime postauksesta on vierätänyt tovi! Oot silti mun lemppari bloggaaja :)
    Tsemppia jatkoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot super ihana:) kiitos lämpimistä sanoista! todellakin tsemppaa. Saa jotenkin vähän etäisyytta asioihin kun lukee näitä kommentteja ja ihmisten omia kokemuksia. Tajuu, että kyllä tää tästä:) Onneks sulla on pohja enkkuun, niin oon varma, että opit nopsaa paljon! Mäkin oon huomannu että oon oppinu kyllä hirveesti uusia juttuja ihan yhenkin kuukauden aikana!

      <3

      Poista
  12. voii ihana kisuli!! Kiva kun postasit taas vaikka sulla varmasti kiirettä pitää. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  13. En ikinä suoriutuisi tollasista asioista! Oot super reipas! Tsemppiä! Opiskelu ja töissäkäynti on super rankkaa ihan suomeksikin! Ja vielä, ihana asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon ihanasta tsempistä:) ja on se kyllä! muuten ei kyllä ois niin raskasta, mutta se kieli..:D

      <3

      Poista
  14. iiiiiiiih !!!
    melkein oli jo vähän huoli, että mitähän neidille oikein kuuluu ( toivottavasti en kuulosta joltain pelottavalta stalkkerilta...) niin pitkän hiljaisuuden vuoksi ! ihanaa, kun oot takasin ja ihan hirmusesti tsemppiä sinne :3

    VastaaPoista
  15. Oi ihanaa että oot palannut! Mulla olis muuten muutamia kysymyksiä elämisestä Berliinissä ja olisin superkiitollinen jos ehit näihin vastata! :)

    1. Minkälainen hintataso vuokrissa on? Itä-Berliinin alueella on käsittääkseni aika halpojakin asuntoja ja mukavilla paikoilla, mutta haluaisin saada vähän käsitystä missä summissa liikutaan.

    2. Onko Berliinistä helppoa saada töitä osaamatta saksaa? Tää on mulle tärkeä kysymys, koska rakastuin Berliiniin palavasti, mutta en oo koskaan lukenut kunnolla saksaa.

    3. Vaatiko Berliinissä asuminen jotakin erityisiä lippulappusia ja onko käytännön asioiden hoitaminen helppoa ulkomaalaisena?

    Hyvää syksyä sinne! <3

    VastaaPoista
  16. Toi vyö juttu on niin kiva! Haluun takas Berliinii YHYYYYYYY, Suomi sucks. :(((
    Onneks tuun jouluna hihii, jos oot siellä niin sit tarjoon glühweinit!! <3

    VastaaPoista
  17. no olipa siinäkin meillä huippu palaaminen bloggauksne pariin

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥