sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Don't be like rest of them, darling

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
tights from H&M

I have been working since Tuesday and I haven't had the time to blog. Yesterday I had a day off, but then ofc lot of crazy things happened and I could take any pics. I was alone the whole day and in the morning I found a huge bee from our kitchen. That bastard was the size of my fist and I'm not kidding! So I had to lock myself in to the bedroom and well I send big part of my day outside. Now I'm going to work again, have a nice Sunday everybody!

Oon ollu duunissa tiistaista lähtien ja blogille ei oo ollu yhtään aikaa. Eilen mulla oli kyllä vapaapäivä, mutta tietty just sillon tapahtu kaikkea outoa, eikä mulla ollu mahdollisuutta kuvata mitään. Olin koko päivän yksin ja aamulla löysin jättikokosen kimalaisen meiän keittiöstä. Se oli valehtelematta nyrkin kokonen!! En meinannu uskoa silmiäni. Teiän ois pitäny nähä mun ilme kun kuulin kauheeta pörinää (ei surinaa huom) ja lopulta spottasin sen paskiaisen. Koska ötököt on tunnetusti oksettavia, lukittauduin makuuhuoneeseen. Vietin suurimman osan päivästä ulkona, sattuneista syistä. Nyt lähen taas töihin, mutta viettäkää te kiva sunnuntai!

22 kommenttia:

 1. aaa miten ihania kuvia! Ja voi ei, mäki oiin varmaan lukittautunu jonnekki vaan=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) ja joo suunnittelin myös sen tappamista, mutta hiuslakalla siihen ois saattanu mennä liikaa aikaa ja muuteni ällötti:D

   Poista
 2. voisitko kirjottaa ihan suomekski näit postauksii? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt on suomeks myös! totta puhuen oon usein järkyttävän laiska ja siks en jaksa kirjottaa suomeks. Yritän jatkossa aina kirjottaa myös suomeks!

   Poista
 3. Joo meilläkin oli viime kesänä sellanen ihan valtava!!!! ihan järkyttävä. Sain jonkun tappamaan sen puolestani, mutta hyi ettääää kun sitä löi kärpäslätkällä, siitä ötökästä varisi jotain muita punasia ötököitä! oksettaa vieläkin kun ajattelen. hyi.

  VastaaPoista
 4. Söpöt sukkikset! ja hyi toi ötökkäjuttu.............

  VastaaPoista
 5. Voi höh oot niin söpö!
  Enää neljä viikkoo ja mäkin oon siellä!!!! Lennän Berberii 29 päivä jeejejee

  VastaaPoista
 6. the second photo is perfect :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you, I like the first one more:b

   Poista
 7. Älä anna niitten pistää sua! Oot ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei pistä, pakenin sitä vauhtia, että se kimalainen/amppari/mikä ikinä olikaan ei edes tienny mun olemassa olosta:-D Ja sä oot Jennifer ihana tyttö. En jaksa odottaa, että tuut kylään:)

   Poista
 8. vaikutat tosi ihanalta tytöltä:-) missä oo töissä?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) säkin vaikutat kun noin ihanasti sanot. Heh myyn aurinkolaseja (pääasiassa, on meillä vähän muitakin laseja) ostoskeskuksessa, kunnon myyntitykkinä:D No ei mutta ihan kiva duuni ja tohon saksan osaaminen ei ollu pakollista. Onneks nyt opin saksaa koko ajan kun jotkut asiakkaat ei osaa enkkua niiin hyvin. Ainoo miinus puoli on, että koko ajan pitää myydä ja olla äänessä, hetkeäkään ei saa olla paikoillaan tai hiljaa:-D

   Oho kunnon romaani..soriii

   Poista
 9. ihan KAMALA toi kimalaisjuttu. en oo ikinä erityisemmin kammoksunu ötököitä yleisesti, mut ampparit... ne on mun totinen heikko kohtani. xD että NYRKIN kokone... en tiiä oisinko alkanu itkemää vai saanu muuten vaa hysteerisen paniikin päälle vai mitä :D

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥