maanantai 30. huhtikuuta 2012

Tanz in den mai

IMG_2524
IMG_2501
 Today has been a really really nice day. I got lot of important things done, like my german bank account and insurance things for work. After those things I ate sushi(actually 2 times during the day hah), had coffee outside, bought a cool captain blazer, went to a museum, bought a puzzle for our collection and drank root beer. Now we are planing to go out and Dance in to May.

Tänään on ollu super kiva päivä, aamulla sain paljon tärkeitä asioita hoidettua, hommasin saksalaisen pankkitilin ja hain papereita vakuutus juttuja varten. Noitten juttujen jälkeen syötiin sushia(oikeestaan 2 kertaa hah), nautittiin kahvia ulkona, ostettiin mulle cooli kapteeni bleiseri, käytiin museossa, ostettiin uus pulmapeli(mikä ikinä onkaan suomeks, ei siis normi palapeli) kokoelmiin ja juotiin inkivääriolutta. Käveltiin paljon ja edes 6 tunnin jälkeen ei tuntunu missään, ilma oli niin ihanan lämmin ja takki oli päällä vaan sen takia, että halusin heti käyttää sitä. Nyt suunnitellaan ulos lähtemistä. Hyvää vappua kaikille sinne!! Täällä ei vappua oikee vietetä, mutta "Dance in to May" on tänään jeje:)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos:) toi takki on jotenki vähän vinossa kuvassa, eikä muutenkaan pääse ihan oikeuksiinsa! Siitä kuvia lisää varmaan tänäänn tai huomenna

   Poista
 2. ihana asu kuten aina! :-)

  http://ella-mistygrey.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. love your coat!

  http://i-vomit-triangles.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. like jacket! I have really similar in black

  VastaaPoista
 5. toi takki on todellaki aivan ihana! sopii sulle tosi hyvin :-)

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥