maanantai 10. joulukuuta 2012

Badass boots and Mexico calling

IMG_1210
IMG_1227
IMG_1236
dress: H&M, boots and flats: Primark

So here is a better picture of my new fav dress. The back part is only lace and transparent, oh how lovely! Love wearing white(and colors) now when its so dark outside all the time. I also got two pairs of shoes some days ago, both from Primark. I was so lucky to get the last pair of those boot. Only one pair of my size (37) was left. They cost 25 euros which is not that bad. The flats are also cute and cost only 8 euros.

I'm sick and alone at home...:( Luckily soon we travel to Mexico for Christmas and New Year! Only one week left, yay!!!

Tässä vähän parempaa kuvaa uudesta lemppari mekosta. Selkäosa on pelkästään läpikuultavaa pitsiä, miten söpöä! Tykkään pukeutua valkoiseen (ja väreihin) nyt kun ulkona on niin pimeetä koko ajan. Kotiutin myös parit uudet popot Primarkista pari päivää sitten. Olin onnekas ja nappasin vikan parin noista bootseista. Yks pari oli enää jäljellä mustana ja just mun kokoa (37). Pulitin noista 25e, mikä ei oo kovin paha. Baltsut on myös kivat ja ei nekään ollu hinnalla pilattu, 8 euroa luki hintalapussa.

Nyt makaan kipeenä kotona.....:( Onneksi kohta lähetään seikkailemaan Meksikoon Jouluksi ja Uudeksi vuodeksi! Enää viikko palelua täällä Berliinissä, jee!!

5 kommenttia:

 1. Toi mekko on upee ja sä kanssa!:-)

  VastaaPoista
 2. oiii meksikoon!! ota paljon kuvia, hyvää matkaa! :--)

  VastaaPoista
 3. Oii, Meksiko kuulostaa tosi hyvältä! Noi bootsit on tosi ihanat, mäkin haluan tuollaiset :)

  VastaaPoista
 4. oi, olet ihanainen :- ) tykkään hirmuisesti kontrastista pukeutumisessa, kuten tuon hempeän pitsimekon ja järeämpien bootsien kesken !

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥