torstai 13. joulukuuta 2012

Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome

IMG_1237
IMG_1278
Some new things. Yes I have to stop this insane shopping and I will. Both dresses from H&M sale with 10 euros each. The glittery one is for New Years. Two bras and pair of shorts from Urban Outfitters.
Muutama uusi juttu. Joo mun pitää lopettaa tää järjetön shoppailu ja lopetankin. Molemmat mekoista on ostettu H&M:n aleista 10 euroa kappale. Glitterinen unelma on UV:tä varten. Kahdet rintsikat ja shortsit Urban Outfittersistä.  
IMG_1265
IMG_1269
Better pictures of these two cuties. Cost 3 euros each, wow. Finally I'm lucky to have small boobs, xs size is always on sale haha.
Parempaa kuvaa näistä kahdista söpöläisistä. Kolmella eurolla lähti mukaan UO:n aleista, huh. Kerrankin on hyötyä pienistä tisseistä, xs-koko on aina alessa haha.
IMG_1340
IMG_1337
Just woke up and ofc had to try the new things on. Those shorts are not that flattering but I still like them.
Juuri heränneenä uudet jutut päällä. Shortsit ei ole kyllä kovin imatrelevat, mutta mitäs siitä. 
IMG_1317

22 kommenttia:

 1. Meinasin ostaa samankaltaisen glitterimekon poikaystävän siskon häihin, mutta uskallus ei riittänyt. toi on kyllä aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä on kanssa häät tulossa siellä meksikossa (ei siis omat!!!) mutta sinne ei voi laittaa muut valkosta, kun morsia vaan saa pukeutua valkoseen:) Muuten oisin laittanu ton sinne.

   Miksei uskallus riittäny:O?

   Poista
 2. minusta on hauskaa seurata, miten sun enkku on taas parantunu hurjasti viime videosta! opiskelen enkkua yliopistossa neljättä vuotta, joten kuulen paljon eri aksentteja päivittäin, mutta sinun aksentti (vaikkei kovin huomattava olekaan) ei ole jotenki yhtään suomalaisen kuulonen. pitäs varmaan iteki vaan lähteä johonki, jossa tuli puhuttua pelkkää enkkua päivittäin niin sais myös tuon puhumispuolen sujuvammaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa:D no kiva kuulla! Sönkötän aina videoilla ihan huolella....tuntuu niin hassulta puhu kameralle ja en tiedä mihin kattoisin ja muuta.

   Ja joo mun aksentista aina jengi sanoo, että ne ei kuule yhtään mistä oon kotosin. Tai että aksentti löytyy, mutta kukaan ei tunnista. Mun enkkuun on vaikuttanu aika paljon Alexin jenkkienkku, joten kai siitä on tullu joku ihme sekotus:D

   Ja mä en oikeesti edes puhunu enkkua kun tapasin alexin, hyvä kun osasin sanoa pari sanaa punastelematta. True story!! mutta nyt tietty oon ihan sujut enkun kanssa ja jopa mun yks parhaista kavereista, joka on Kanadasta kotosin, sano, että kun enkku alkaa olemaan tosi hyvää:) Nopeesti sitä kehittyy!

   En kyllä vieläkään osaa kirjottaa enkkua, sitä teen niin vähän.

   Poista
 3. Onhan nuo shortsit imartelevat!!!! ;----) ja hittsiiii, minäki haluun uo:n aleihin shoppaan tommosii hienoi rintsikoita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojaa ne on tosi ohutta kangasta ja siksi ei tue esim peppua (hehe) yhtään:-D ja joo noi rintsikat oli kyl jees löytö. Molempia kattelin joskus vähän aikaa sitten kun oli alessa joku 12e, mut nyt tolla kolmella lähti heti mukaan.

   Poista
 4. Ooon samaa mieltä, että sun englanti ei kuulosta sellaselta suomalaisten englannilta :-D Mut ehkä se on vaan hyvä juttu?
  Oon niin kateellinen, kun oot siellä Saksassa. Mä niin haluaisin lähteä johonkin ulkomaille, mut pelkään lähteä yksin... yhyyyy. Pitäis vaan ottaa itteään niskasta kiinni. Jos sitä pärjää Suomessakin yksin, niin miksei pärjäisi jossain muualla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mun englanti on outoa sönkötystä, minkäs teet:'D

   Ja kannattaa lähetä! Mutta yksin voi tosiaan olla vähän raskasta...Varinkin jos muuttaa maahan jossa ei tiedä kieltä yms. Mullakin ollu huonoja hetkiä, mutta onneks Alex on ollu tukemassa.

   Poista
 5. vitsi toi mekko näyttää sun päällä kivalta! Mul on yhet juhlat lauantaina ja kokeilin tota samaa mekkoo erivärisenä ja mun päällä se näytti sellaselta hyvinsyöneeltä bodarilta liian lyhyessä mekossa (tää kuva on kans aika lähel sitä : http://www.joblo.com/newsimages1/AceVenturatutu.jpg ) joten en sitä sit itelle ostanu.

  oot niin nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!! Mitö muita värejä olikaan? Sellanen musta jossa oli kai sinisiä tai vihreitä paljetteja?

   Ja en usko että näytit tolta! Ite on aina vaan niin kriittinen:) H&M:ssä on kyllä tänä vuonna aika monta kivaa mekkoa näkyny.

   Poista
 6. sulla on tosi hassu mutta tosi söpö enkun ääntäminen ! :) ja näddi oot sä ja mekko!
  puhutteko te alexin kanssa enkkuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah no voi kiitos:-DD

   Joo puhutaan enkkua. En osaa espanjaa tarpeeks hyvin vielä, vaikka ymmärränkin paljon. Saksa ei tuu kysymykseenkään mun kodalla. Alex on kaksikielinen, eli aina puhunu enkkua ja espanjaa lapsesta asti, joten enkkua on ok sille:b

   Poista
 7. uu toi kimaltava mekko! noi shortsit on sika kivat :3
  t. jensku hasupää

  VastaaPoista
 8. rrrrakastan sun blogia! :)

  VastaaPoista
 9. mite oot saanu noin ihanat kiharat? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla oli itseasiassa bad hair day, ja kuljin hattu päässä koko päivän:-D Mutta kiharran Remingtonin puikko-kihartimella:)

   Poista
 10. oot alkanu puhuu intialaisaksentilla!!:D
  t. you`ll never know......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha voi ei:-D intialaisten enkku on kyllä sympaattista, joten mikäs siinä!

   Poista
  2. arvaatkohan jo, että kuka tuon kommentin kirjotti.... hän saattaa olla eräs 19-vuotias ex-naapurisi, jolla on taipumista näsäviisasteluun...... ja pisteiden heittelyyn sinne tänne...... yritä siinä nyt sitten arvata tätä mysteeriä.......

   ps. kivaa _P_ilettämistä!!!

   Poista
  3. ahahahahhaaa joo piletän kunnolla;))))) just lähös.

   Poista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥