perjantai 12. huhtikuuta 2013

Closet

IMG_1717 IMG_1730 IMG_1778 Noniin projekti etenee! Tänään sain maalattua kaapin valkoiseksi ja myös vaatteet kaappiin. Seuraavaksi pitää ettiä jostain sänky, tai edes patja. Pieni sohvakin voisi kelvata, jos siinä pystyy nukkumaan. Taidan kierrellä lähikatuja, jos vaikka sattuisi jotain sopivaa löytymään tähän hätään. Toinen rekkikin pitäisi käydä hakemassa Ikeasta. Viimeisessä kuvassa näkymä mun parvekkeelta, kevät on täällä!

Niin ja kaikki Berliinissä olevat hoi! Menen Mauerparkiin myymään vaatteita tänä sunnuntaina, tulkaa tekemään löytöjä:) Vaatteita on ihan tuhoton määrä...


Today I finished painted my closet white. All my clothes are not on the floor anymore, yay! I also bought a white orchid last night from the supermarket. So pretty. The last picture is a view from my balcony, the spring is finally here!

I'm selling my clothes in Mauerpark this Sunday (14.4), so if you are around come and say hi and check out my stuff. I have a lot of clothes, some shoes and bags as well. Hope to see you there!!

9 kommenttia:

 1. Toi näyttää niin upealta huoneelta, että haluun muuttaa sinne heti :--D Ihan mielettömän kaunis huone ! Mä odottelen, että saisin ensimmäisen vaaterekkini hommattua.. Hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw kiitos:) ikeassa maksaa femman tollanen valkonen rekki! tosi kätevä

   Poista
  2. Mä hankin just tollaisen mustan, sopii ehkä paremmin mun tyyliin!

   Poista
 2. Ah oisinpa siellä ! Sulla on niin ihania vaatteita - tosin ei ne kyllä varmaan mulle mahtuis :D Onnea uuteen kämppään tai huoneeseen, miten vain :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos! pah varmasti mahtuis. Mulla on hirveesti erikokosia vaatteita, koska ostelen kirppiksiltä niin paljon, ettei kokoa voi aina valita:'D

   Poista
 3. Ihana lattia tossa huoneessa! Ja voi että, kunpa olisin Berliinissä, ni tulisin ostamaan sun kirppispöydän tyhjäks ainaki asusteista, ne taitaa olla ainoita, jotka mulle mahtuis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) heh!! joo tykkään lattiasta, sama kun mun ja alexin kämpällä

   Poista
 4. Ihana lattia ja ihana komero kaappi juttu, noi peilipalat on ihan mahtava lisä :P !!

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sain sen kaverilta:) maalasin vaan uudestaan

   Poista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥