lauantai 6. huhtikuuta 2013

Lazy Saturday outfit

IMG_1476
IMG_1441
IMG_1456
T-shirt: Weekday, Pants: Primark, Shoes: Dr. Martens(Urban Outfitters), triangle necklace: H&M, bag: Urban Outfitters

Laukku ja kaulakoru on molemmat ostettu eilen. Kattelin tota laukkua jo aikoja sitten ja nyt vihdoin kävin sen hakemassa. Kaulakorua varmasti lyhentelen ja otan osan ketjuista pois. Nyt tarviin enään mustan nahkasen (vintage) repun ja mun laukkukokoelma on täydellinen. Pitääkin kävästä Mauerparkissa nuusikimassa, jos sellanen paikka tupsahtais jostain... Jos jollain siellä on musta nahkareppu josta haluaa päästä eroon, pistä mailia :) 

Kuva otettu mun "uudella" kämpällä.

Yesterday I finally got that spiky bag. I didn't get it before because I wasn't sure if I needed a new black purse. But you can never have enough black purses, right? They go with everything! Now I just need a black leather (vintage) backpack and my bag collection is perfect. I have to go to Mauerpark to look for one....

12 kommenttia:

 1. etkö sä muuttanut sen sun miehen kanssa :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh tää on aika mutkikas juttu, mutta siis asun kyllä vielä Alexin kanssa, mutta mulla on huone myös yhen kaverin kanssa isommassa kämpässä:)

   Poista
 2. Makee asu! :) onko sulla instagramia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia:) onhan mulla, mutta en osaa sitä käyttää....pitäs joskus perehtyä:-D

   Poista
 3. wow ihana toi kaulakoru!

  http://everylifehasa-story.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 joo:) saatan sitä kyllä vähän muokkailla...kattoo nyt

   Poista
 4. Ihana laukku:-)!

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ootko vaihtanut sun kuvien muokkaus tyylia? tai nää kuvat on nyt muutamassa viimepostauksessa jotenkin raikkaamman näkösiä! jos voisit vaikka kertoa niitä basic juttuja mitä teet aina kun muokkaat kuvia?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm no en ainakaan tietosesti:-D mutta tietty muokkailen aina mikä sillä hetkellä näyttää kivalta. Yleensä säädän vaan photarilla "curves" kohtaa, eli valotusta ja sitten tarkennan. Jos kuva on oudon sävynen niin saatan myös säätää pikkasen värejä:) Siinä se!

   Poista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥