maanantai 20. toukokuuta 2013

Karneval der kulturen 2013

IMG_2704
IMG_2744
Alex and Jorge having fun.
Alex ja Jorge tanssahtelemassa. IMG_2818 I got a late birthday persent from Marco&Steffi. Awesome! Thank you so much.
Myöhäinen synttärilahja Marcolta ja Steffiltä. IMG_2633 IMG_2799 Sunday breakfast: pancakes+maple syrup and black coffee. Is there anything better? Adorable cup is a present from my sister who just came to visit.
Syötiin sunnuntaina pannukakkuja+vaahterasiirappia aamupalaksi. Onko mitään parempaa? Hellyyttävä Arabian kahvikuppi on lahja siskolta, joka tuli käymään.IMG_2858Chilling on my balcony. Shorts Levi's, belt from Urban Outfitters and glitter top from Primark.
Omalla parvekkeella hengailua. Shortsit Levi's, vyö Urban Outfittersistä ja glitteri toppi Primarkista.
IMG_2821I have been buying (and wearing) a lot of jewellery lately. Big chain, bracelet and triangle necklace from Bijou Brigitte and earrings from Monki.
Oon hamstrannu(ja käyttänyt) paljon koruja viime aikoina. Paksu ketju, rannekoru ja kolmio kaulakoru kaikki Bijou Brigitte ja korvikset Monkista (irrotin tosin kaikki roikkuvat osat pois).
IMG_2707
IMG_2712If you have been in Berlin during the Carneval you know why I love this city so much. Its just incredible!
Berliinin karnevaali on vaan jotain niin uskomatonta. Jos täällä on ollu sen aikaan, tietää kyllä tasan mistä puhun ja miksi rakastan tätä kaupunkia. Kuvista voi bongata Alexin (yllis pyllis) ja Jorgen joka on yksi mun parhaista kavereista.
IMG_2600
Cute velvet underwear. Love how the bra looks under sheer shirts. 
Söpöt sametti alusvaatteet. Yläosa sopii loistavasti läpikuultavien paitojen kanssa.

22 kommenttia:

  1. Ootte söpöjä :) Ja ihanat hiukset sulla!

    VastaaPoista
  2. uusi lukija täälä pitkään odotellut postauksia, mukava yllätys:) postaa useammin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi hävettää ihan kun niin pitkään aikaan en oo postannu:( Ollu vähän kaikenlaista...olin kipeenä vajaan viikon, ollu paljon vieraita meillä yms. Mutta sisko on tosiaan nyt täällä, joten tulee varmasti kuvailtua paljon!

      Poista
  3. Sulla on niin täydelliset hiukset ja muutenkin mukava postaus tämä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti:-) en oo varma tosta otsiksesta, mutta ainakaan ei tarvi koko ajan kihartaa hiuksia tai muutenkaan tehdä oikeen mitään! Super kiva varsinkin näin kesällä kun on koko ajan menossa eikä hiusten laittaminen vois vähempää kiinnostaa;)

      Poista
  4. En meinannut tunnistaa sua tosta parvekekuvasta ! Ehkä siks, kun muistan vieläkin ilman otsista. Mut hei, näytät silti supertyylikkäältä, ja tosta parvekekuvasta tuli kunnon berliinivibat esiin.

    Onko sulla mitään suunnitelmia jäätkö sinne toistaiseksi, vai ootko pohtinut takaisin Suomeen muuttoa? Mulla on taas ihan hirvee himo tulla sinne kesäks, kun sillon siellä on parasta. Postaa useammin, näitä on aina niin ihana lukea ja katsoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo otsis tekee kyllä erinäköseks! Ite en sen kummemmin oo ajatelttu, mutta kun tapasin kavereita ekaa kertaa ton leikkaamisen jälkeen niin kaikki huomautteli:D "oho sulla on uus hiustyyli" Sehän on vaan otsis hah.

      Aion jäädä tänne nyt ainakin toistaseks. Odottelen tässä, että mun saksankurssi alkais. Eli suunnitelmissa on oppia kieli kunnolla ja sit varmaan opiskella jotain, esim valokuvausta. On mulla blogiinkin liittyviä suunnitelmia, mutta niistä en vielä viiti kertoa:) Kun mikään ei oo varmaa.

      Niin ja yritän postata useammin:) Musta on vaan kauheen vaikeeta postata vaan muutama ns. turha kuva. Pakko aina hamstrata vähän enemmän kuvia, että viittii ne tänne laittaa.

      Poista
  5. Ihanaa nähdä et sulla menee niin hyvin :) kiva postaus

    VastaaPoista
  6. oi uus postaus! jee!

    ps. en meinannu tunnistaa sua tosta parvekekuvasta - tosi magee tukka!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh joo monet on sanonu samaa otsiksesta:-D kiitos<3

      Poista
  7. Moikka! Oon tulossa parin viikon päästä Berliiniin ja olis kiva tietää jotain hyviä kirppareita tai shoppailu paikkoja siitä lähettyviltä. Haluaisin myös käydä Primarkissa, mutta mikä on lähin Berliinistä katsottuna?
    Kiitos jos jaksat vastata ja mukavaa kesää!

    - Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Laura!

      Edellisen postauksen kommnettiboksista löytyy muutama kommentti, jonka vaihdoin Marin kanssa. Siitä löytyy aika paljon kivoja paikkoja, missä kannattaa käydä:)

      Kirppareista sanon nyt perus Mauerparkin. Se on tosi kiva ja iso. Auki vaan sunnuntaisin:> Primark on Walther-schreiber-plazilla. Niitä on toistaseks vaan yks, mutta Alexanderplazille pitäis kohta aueta toinen.

      Hyvää matkaa ja nauti Berliinistä<3

      Ja jos on vielä kysyttävää vastaan mielelläni!

      Poista
    2. Jes kiitos tuhannesti!

      Poista
  8. Ah Berliini on munkin suuri rakkaus! Vierailin siellä pari vuotta sitten ja jotenkin siel on niin semmonen boheemimeininki joka vetos muhun! Paljon hyvän näköisii ihmisii ja jotenkin ihanan rento elämätyyli kaikil.En osaa selittää :D Jos osaisin saksaa yhtään ni suuntaisin ehdottomasti sinne useamminki!

    VastaaPoista
  9. ok tässä tulee ehkä tyhmin kysymys ikinä..... kuvista katsoen ton alusvaatesetin yläosa on semmonen 'pehmee' u know niinku niissä ei oo paljoa sitä kangasta ja näin. haluisin siis kysyä että erottuuko noista kauheena nännit läpi? :Dd olen itsekin pienirintainen ja mulla on vaikeuksia löytää perus t-paitarintaliivejä ilman kauheita toppauksia, joten haluisin kokeilla vähän muuta tarjontaa! heh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei oo ollenkaan tyhmä kysymys mun mielestä:-) Ei noista näy nännit yhtään läpi vaikka tuliskin kylmä hah. Noi on tosiaan samettia (eli ei kovin ohutta kangasta) ja ja istuu tosi hyvin.

      Itekkään en tykkää topatuista rintaliiveistä yhtään enää. Tykkään omista pienistä rinnoista tosi paljon:) Noita samettisia rintsikoita on tullu käytettyä paljon ja myös Monkista ostettuja saman mallisia, mutta ohuemmasta kankaasta tehtyjä. Super mukavat myös päällä kun ei oo kaaritukia yms.

      Poista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥