perjantai 3. toukokuuta 2013

Never let your boufriend cut your bangs.

IMG_2252 IMG_2333 IMG_2217 IMG_2263 IMG_2321 IMG_2107
Päätin hetken mielijohteesta leikata lyhyen otsiksen. Yleensä äiti on aina leikannu mun hiukset, mutta koska mami on siellä suomessa pyysin Alexia. Selitin, että haluan sellasen pin-up/ Bettie Page- otsiksen, joka on siis aika lyhyt ja kaartuu sivuille. No poika otti sakset käteen ja leikkas ihan vinoon. Naurettiin molemmat ja heitin Alexin vessasta ulos. Vahinko oli kuitenkin helppo korjata ja lopulta otsis näytti oikeen hyvältä.

Yli viikko sitten päätin mihin satsaan noin puolet Mauerparkista saaduista rahoista. Marssin Media Marktiin etsimään uutta kahvinkeitintä. Hetken vertailun jälkeen päädyttiin Phillipsin teräksiseen mörköön. Ai että, en vois olla tyytyväisempi!! Tolla voi jauhaa kahvipavut ja säädellä kuinka vahvaa kahvia haluaa yms. Kuvasta ei näe kuinka iso toi on, eli vie suht paljon tilaa, mutta ei se mitään!

Asiasta kolmanteen, eli viikon parhaaseen löytöön. Olin poikien kanssa matkalla ruokakauppaan kun bongasin ihanan valkoisen tuolin kadulta. Kannoin sen heti kotiin, koska olin varma, että toi ei kauaa kadulla pysy. Sopii täydellisesti mun vaatehuoneeseen! Ajattelin muuten tehdä esittely videon tosta huoneesta (kunhan saan tavarat paikoilleen), kiinnostaisiko sellanen? Ite ainakin tykkään katsoa kaikenlaisia kämppävideoita.


I cut (well Alex did) bangs, bought a bad ass coffee machine and found a cool white chair from the street.    

39 kommenttia:

  1. Ihana Alex!!! :D:D:D
    Mutta upealta näyttää niin kuin Facebookin puolella jo sanoin

    VastaaPoista
  2. Joo kiinnostas ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  3. Juu tee ihmeessä esittelyvideo vaikka koko kodistasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) hih sellasen joskus kuvasinkin, mutta en ikinä julkassu. Nyt teen ainakin tosta vaatehuoneesta!

      Poista
  4. upeita kuvia!:) JA sä kyllä löydät aina kaikkee siisti kadulta! Toi tuolikin näyttää ihan uudelta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Saara:) jaksat aina kommentoida niin kivasti!

      Ja joo toi tuoli on tosi hyvässä kunnossa ja näyttää ihan uudelta:b

      Poista
  5. Oi mikä kahvinkeitin! Vastajauhettu kahvi kuulostaa luksukselta. <3 Ja hyvältä näyttää otsiskin, lopulta :D

    VastaaPoista
  6. Oot ihana :-) Hahah voiei toi otsisjuttu! Mä leikkaan aina itse ja ihmeen hyvä siitä on aina tullut :-D


    www.herstylishlife.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ite pitäis aina leikata, poikaystäville ei kannata antaa saksia:'D

      Poista
  7. Esittelyvideoo kehiin kyllä! :) Tosi ihania kuvia, sievälle näyttää!

    VastaaPoista
  8. Haluisitko tehä linkitä blogisi postauksen ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joskus pyysin linkittämään blogeja, mutta sitten unohdin koko jutun, enkä koskaan tehny siitä postausta vaikka suuren osan blogeista kävinkin läpi.

      Musta toi on kiva idea, mutta tuntuu, että noita linkitä blogisi postauksia on nähty jo aika paljon ja mun lempparit tuskin eroais monen muun bloggaajan lemppareista:/

      Poista
  9. Esittelyvideo kehiin ja kivan erikoinen otsis!

    VastaaPoista
  10. Moi!

    Ah, toi tuoli! Tulee mieleen sellanen vanhan ajan parturituoli :) Todella hämmentävää miten paljon tavaraa, siis käyttökelpoista tavaraa, sieltä kaduilta löytyy. Harmi etten itse pysty Suomeen roudaamaan vaikka tuliski huonekaluja kadulla vastaan :D
    Toi otsis sopii sulle älyttömän hyvin!

    Kommentoin tohon aikaisempaan postaukseen mutta et ollut huomannut sitä. Perjantaina olen jo itsekin Berliinissä <3 Toivottavasti ei oo ihan hirveän sateiset ilmat. Tuntuu, että kevät on tosi myöhässä..

    Olisit todella ihana jos kerkeisit vastaamaan :) Edes siihen, onko Primark auennut jo Alexanderplatzille. Harmittaa jos en pääse Primarkiin, sinne kauemmas tuskin löydän/kerkeän :D

    -Mari

    VastaaPoista
  11. hoi!

    Joo tosi kiva kun löytää huonekaluja ja muuta roinaa kaduilta, kierrätystä parhaimmillaan:)

    Primark ei oo vielä auennu Alexanderplazille, mutta yks löytyy Walther-schreiber plazilta, eikä sinne oo vaikee löytää! Ringillä vaan Bundesplazille ja sieltä kaks pysäkkiä U:lla. En usko että sataa, täällä on ollu tosi lämmin ja aurinkoista, Vihdoin puut vihreenä ja kukat kukkii:) Eli hyvän ajan valitsit!

    Yks Urban Outfitters löytyy Weinmaister strasselta, joka on ihan siinä Alexanderplazin vieressä. Siinä UO:n vieressä on myös muista kivoja kauppoja, esim American Apparel, Acne, Weekday yms. Eli suosittelen kyllä tota aluetta, jos hotellikin siinä lähellä.

    Mun oma suosikki Urban Outfitters (3 kerrosta) on Zoological gartenissa.

    http://www.berlin.de/special/shopping/neueroeffnung/2409933-1965219-urban-outfitters-store-kranzler-eck-berl.html

    Tosta löytyy kartta. Tota mestaa suosittelen lämpimästi!! Niin ja Zoo:ssa on myös esim Bershka, jos se kiinnostaa

    Jos on vielä kysyttävää vastaan mielelläni:)

    VastaaPoista
  12. heh lähtisin mielelläni näyttämään sulle paikkoja(en kyllä tiedä tuletko yksin vai jonkun kanssa), mutta ikävä kyllä perjantaina pari alexin kaveria Amsterdamista tulee tänne ja niille pitää näyttää paikkoja:-D

    VastaaPoista
  13. Moi Irina! Kiitos todella paljon vastauksesta! Bershka kiinnostaa tietenkin :-D Innostun varmaan tyhjentämään kaikki kaupat.. American Apparelissa on kanssa aivan pakko pyörähtää, hintataso on vaan vähän korkea. Oon tulossa poikaystävän kanssa, joten ei hätää :-) Ei tarvitse ihan yksin olla, paitsi ehkä vaatekaupoissa :-D

    Voi olla, että joudun vielä turvautumaan apuusi shoppailu/ruokapaikkojen suhteen :-) En tiedä kuinka paljon käyt baareissa mutta jos tulee mieleen niin niistäkin saa vinkata ;-)

    Avokkini on tatuoitu punkkari, joten yökerhotyyliset paikat varmaan kierrämme kaukaa, itselläni on hieman laajempi maku :-)

    Blogisi on ollut ihana piristys erityisesti reissua suunnitellessa <3 En malta odottaa, että pääsen näkemään Berliinin livenä. Tähän asti olen kokenut sen vaan sinun kauttasi :-)

    -Mari

    VastaaPoista
  14. Eipä mitään:) kiva auttaa!

    Mainitsit, että poikaystäväsi on "tatuoitu punkkari", joten yökerhot ei kiinnosta. Ymmärrän täysin mitä tarkotat, jos ajattelen suomen clubeja (hyi ääks), mutta täällä clubit on ihan erilaisia! Täynnä just näytä tatuoituja punkkareita ja ihan kaikenlaisia ihmisiä oikeastaan:) Vaikka tietty löytyy myös näitä esim Helsinki tyylisiä hienostelu pissis paikkoja. Suosittelisin teille esim. Sage clubia (mutta vaan torstaisin huom! muina päivinä se on seksiclubi...:D), Berghain kannattaa katsastaa todellakin ja poikaystäväsi takia pääsisitte aika varmasti sisäänkin, Tresoria voin myös suositella. Kaikki noi on siis clubeja, mutta varmasti sellasia, joissa viihtyisitte ja takaan, että noitten näkeminen on elämys:)

    Ihana kuulla, että tykkäät blogistani<3

    niin ja rauokapaikoista voisin suositella meksolaisia ravintoloita, Chaparroa ja Santa Mariaa, etenkin ensimmäistä. Jos siis meksikolaisesta tykkäätte:) kandee googlettaa molemmat!

    VastaaPoista
  15. Joo sellasen käsityksen oonki aikalailla saanu Berliinin yöelämästä, aattelin, että ton kuvauksen perusteella osaat ehkä suositella oikean tyylisiä paikkoja :-D

    Oot tosi ihanan oloinen :-) Kaikki ei samanlailla jaksaisi vastata lukijoiden kommentteihin. Oon aikaisemmissa postauksissakin huomannu miten kivasti vastaat kaikille vaikka kommentit oliskin idioottimaisia. Joskus on tehny mieli kommentoida täältä pari valittua sanaa muutamalle arvostelijalle. Tollaselle nätille ja tyylikkäälle tytölle on varmaan helppo olla kateellinen ;-)

    Me molemmat tykätään paljon meksikolaisesta, ton Santa Marian olinki jo sun jutuista bongannu.

    Kiitos paljon vinkeistä! Saatan vielä kirjoitella mutta tällä erää ihanaa viikkoa ja viikonloppua teille!

    -Mari

    VastaaPoista
  16. Joo eipä mitään:) ja kiitos kovasti! saan paljon tosi kivoja kommentteja (kuten sulta) ja tälläsiin kommentteihin on tosi kiva vastata.

    Alex oli heti kutsumassa teitä sen suunnittelemaan meksikolaiseen baariin/kauppaan:-D mennään huomenna illalla sinne, eli jos kiinnostaa niin tulkaa mukaan:) voin kertoa osotteen tai voidaan tavata jossain. Jos teillä on muuta menoa niin se on tietty ihan ok!!

    Ihanaa viikonloppua teillekkin!!! pitäkää hauskaa

    VastaaPoista
  17. Hei!

    Pistä ihmeessä mulle osoite vaikka sähköpostilla mari_asplund@hotmail.com tai tänne.
    Tullaan mielellään jos keretään muilta menoilta :) Olis ehkä yks keikka huomenna illalla.

    Emil haluis kattoa Suomen lätkäpelin jossain huomenna illalla :D Saa nähdä tuleeko missään baarissa.

    -Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi hitsi kun unohdin:( Millasta on ollu?? Mä katoin netistä lätkää hetken ennen kun lähettiin ulos:D

      Poista
  18. ihana tuoli!!

    www.terhisuanto.blogspot.com

    VastaaPoista
  19. I think the bangs are lovely :) a pretty girl can wear everything !
    greetings from germany

    redhead-riot.blogspot.com

    VastaaPoista
  20. Hei sinä, pistin sulle sähköpostia. :)

    VastaaPoista
  21. Moi!

    Kiitos Berliinin vinkeistä, oli paljon apua! Meillä oli perjantaina paljon menoa, joten ei haittaa vaikka unohdit.
    Löysin Primarkin helposti ja muutenkin kulkeminen oli älyttömän yksinkertaista ringillä ja U-bahnilla :)

    Emilin mielestä Primark oli maanpäällinen helvetti :D Ite tykkäsin.. UO:n molemmat liikkeet tuli kanssa koluttua läpi. Tarttu jonkin verran vaatteita mukaan :)

    Perjantaina käytiin jo Chaparrossa, oli hyvää :P Kreuzbergissä tuli pyörittyä punkkibaareissa, nimiä en muista mutta hauskaa oli! Mauerpark oli ihana vaikka sunnuntaina vähän satoikin.
    Nähtiin paljon ja on hirvee hinku päästä pian takasin <3

    - Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh ompa kiva kuulla:) Joo Primark on aika intense, mutta kyllä sieltäkin löytää joskus kivoja juttuja ja ainakin on ilonen kun pääsee vihdoin ulos:-D Pahin virhe on ottaa poikaystävä mukaan..haha ääk:-D

      Mutta joo tosi ihana kuulla, että teiän matka oli onnistunu:) <3 Kun tuutte takasin, niin sitten tavataan;)!

      Poista
  22. Hei saanko kysyy tyhmän kysymyksen? Noo kysyn kuitenkin:D kun blogin nimi on tuo mikä se nyt on ja sehän on Bob Dylanin maanmainio biisi, niin kuunteletko Bob Dylania? :)

    VastaaPoista
  23. Saved as a favorite, I really like your site!

    Feel free to visit my web blog; office suites

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥