perjantai 5. huhtikuuta 2013

New in

IMG_1303
IMG_1426
1
IMG_1190
Untitled-2
Galaxy dress, cross belt, skirt and glitter mini shorts from Urban Outfitters,  Tiger dress and jing&jang dress from H&M, Striped jean shorts from Primark, golden cat from Asian market.

Hoi kaunokaiset! Mulla on ollu kaveri kylässä täällä, enkä sen takia ole päivitellyt blogia. Päätin keskittyä hyvään seuraan ja siitä nauttimiseen kuvien ja tietokoneella istumisen sijaan. Nyt olen kuitenkin täällä taas! Monet asiat on ehtiny muuttua ja elämä tuntuu taas hieman helpommalta. Kunhan saataisiin se kevät vielä tänne Berliiniin....Viime vuonna tähän aikaan juoksentelin balleriinat ja nahkatakki päällä. Ennen jouluakin oli lämpimämpää kun nyt. buu.

Kuvista voi bongailla uusia juttuja, jotka oon hankkinu tässä viikon sisällä. En oo niin pitkään aikaan päässy shoppailemaan, että mopo saatto lähteä vähän käsistä. Syytän myös aleja ja pitihän mun kaverille näyttää Berliinin apajat...Ostin myös mustat "disco pantsit" Primarkista. Ne on tismalleen samanlaiset kun American Apparelin ja 10 kertaa halvemmat.

Hi sweeties! Good friend of mine from Finland came to visit me and I decided not to even think about my blog. I wanted to enjoy her company and not take pictures or use the computer. A lot of things have changed in my life and everything is getting better.  

I wanted to show some new things I got lately. I haven't gone shopping for a long time so I went a little crazy. Almost all of the pieces were on sale though. I also got black "disco pants" from Primark and they are so freaking cool! Exactly like in American Apparel but 10 times cheaper.

11 kommenttia:

  1. Onpas kivoja ostoksia, varsinkin toi mustavalkoinen hame on ihan mielettömän kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo sitä oonkin ehtiny jo käyttää monena päivänä:) en kyllä tykkää edessä olevasta vetskarista

      Poista
  2. Damn ku tääl ei oo vielä Primarkia on just kai avautumassa... I want disco pants!!! but yeah pictures of them on you ASAP (rocky)!!!!

    terv. ronttifer

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ne disco pantsit on jees mut iiihan sika kireet laittaa päälle:D tosi mukavat jalassa, mutta ei veny mitenkään ihan hirveesti. Just tänään käytiin alexin kanssa kylvyssä (haha) ja sen jälkeen yritin niitä laittaa jalkaan, niin en millään saanu, nauroin vaan:-D

      Poista
  3. Oon kans harmitellu Sveitsin ilmoja -vielä mukavampaa kun paikalliset sanoo että ei täällä yleensä ole tälläistä. Jep, toin kylmyyden Suomesta viime kesänä!!
    Ehkä kohta on jo lämmin kun palaan kk päästä tänne Suomilomalta (Hampurissa eka neljä päivää, iiks!) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei täälläkään oo viimeseen kahteen vuoteen ollu tällästä:o ihan hassua! Tosiaan viime vuonna oli vähintään 10-15 astetta lämmintä. Nyt on tyyliin +2 -.-

      :))

      Poista
  4. aaaaaah maailman ihanin toi tikrumekko! paljon se makso, voisin käydä täältä suomestakin kattelee jos löytyis täältäki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se makso muistaakseni kympin? tosi halpa! tai korkeintaan 15e. Mäkin näin sen nettikaupassa ja sit kun näin kaupassa, oli pakko ostaa:) tosi kivan mallinen on

      Poista
  5. Love all your new things! Glad to know things are better!

    VastaaPoista
  6. moiiiii! voitko vastaa mikä tollasen bodyn tai paidan nimi on, jossa on tollanen avoin selkä, mikä sulla tossa on? tai onko sulla suoraa linkkiä tohon paitaan tai bodyyn? =) siis englanniks :d hih

    aah, oot näytskä!

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥